2012-04-14 22:15:21
Φωτογραφία για «Αναστάσεως ημέρα  και εκλογές Ανάστασης»....
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ

www.koutsoukos-anastasios.gr

«Αναστάσεως ημέρα  και Εκλογές Ανάστασης»!Στις 6 Μαΐου 2012,  οι εκλογές… νίκης του Νέου ΠΑΣΟΚ!Προειδοποίηση: Ακόμα και αν έχει γίνει «συμφωνία» να κερδίσει η Ν.Δ., οι δημοκρατικοί πολίτες, θα χαλάσουν αυτήν την «συμφωνία»! Το 40%  των πολιτών που δεν έχει αποφασίσει ακόμα, θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, για να τους χαλάσει την «συμφωνία»! Το ΠΑΣΟΚ ήδη προηγείται 1,5% της Ν.Δ.«Αναστάσεως ημέρα.

Αναστάσεως ημέρα,  και λαμπρυνθώμεν τη πανηγύρει

και αλλήλους περιπτυξώμεθα.

Είπωμεν, αδελφοί, και τοις μισούσιν ημάς,

συγχωρήσωμεν πάντα τη αναστάσει,  και ούτω βοήσωμεν,

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας

και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενος».

Βαγγέλη προχώρα! Υπάρχει ελπίδα! Οι υπερδανεισμένοι «ρυθμίζουν» τις εκλογές!Η πράξη που θα δώσει την νίκη στο ΠΑΣΟΚ. Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η «ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά»! Σήμερα το βράδυ,  δόθηκε το «πράσινο φως από την Ευρώπη! Τελικά, ο κ. Κουτρουμάνης και το ΠΑΣΟΚ, σώζει τα σπίτια του  κοσμάκη από τους ληστρικούς τραπεζίτες! Όχι άλλες αυτοκτονίες υπερδανεισμένων πολιτών!Νέοι, έντιμοι, δημοκράτες και ικανοί θα φέρουν την νέα Νίκη!


Σύντροφοι, έγιναν λάθη, αλλά μπορεί να διορθωθούν! Οι πολίτες θα φέρουν την κάθαρση.Σημείωση: Αν κερδίσει η δεξιά τα σπίτια των υπερχρεωμένων θα βγουν αμέσως, στο «σφυρί»! Έλληνα, το σπίτι είναι δικό σου, μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο πάρουν!

Ήρθε η ώρα του Βαγγέλη!

Σύντροφε του ΠΑΣΟΚ, χρέος σου είναι τώρα,

 να αγωνιστείς και να  πας να ψηφίσεις στις εκλογές.

Η νίκη της Δημοκρατίας είναι στα χέρια σου!

Να επιστρέψουν όλοι οι διαγραφέντες!

Η αποχή, το λευκό και τα μικρά κόμματα συμφέρουν την Δεξιά.

Καμιά υποχώρηση στην δεξιάΤο Πασοκ δύναται να κερδίσει με 7 % διαφορά την Ν.Δ., αν ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική, μειώσει τις δόσεις των δανείων των υπερχρεωμένων, κάνει πράξη την Νέα Σεισάχθεια, αντισταθεί στην κ. Μέρκελ, διώξε τους λάιτ ανίκανους τύπους και κάνει ένα σοβαρό πρόγραμμα ανάπτυξης!Αν διαβάζετε τα «ψευτο-γκάλοπ», να τα διαβάζετε σωστά! Στο τέλος υπάρχει η ένδειξη: «Δεν απαντώ», «Δεν έχω αποφασίσει»,  «λευκό» κλπ… που κυμαίνεται από 35 – 45% των ερωτηθέντων. Όλοι αυτοί στην πλειοψηφία τους είναι από το «γνήσιο» ΠΑΣΟΚ  και την Κυριακή 6 Μαΐου θα πάνε μετά τις 2.30 το μεσημέρι και θα δώσουν την νίκη στο Νέο Λαϊκό Δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ!Για τις 6 Μαΐου «κλείδωσαν» οι εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, όσο και οι αρχηγοί των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, συμφώνησαν ότι η πρώτη Κυριακή του Μαΐου είναι η πλέον ενδεδειγμένη ημερομηνία για την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών. Την Μεγάλη Τετάρτη ο Πρωθυπουργός θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικό Μεγάρου και θα ζητήσει από τον Κάρολο Παπούλια τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Το Νέο Πασοκ, είναι η νέα ελπίδα μας!Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ενδέχεται να προωθηθούν οι ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.  Ο κ. Κουτρουμάνης ενημέρωσε ότι μόλις προ ολίγου ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για το θέμα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και υπήρξε θετική εξέλιξη ως προς τις προτεινόμενες από την κυβέρνηση ρυθμίσεις.

Ως εκ τούτου υπάρχει πλέον η δυνατότητα να προχωρήσει η δέσμη των ρυθμίσεων για τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες.

 

Το μόνο πρόσκομμα που τίθεται είναι ότι απόψε η Βουλή ολοκληρώνει τις εργασίες της κι έτσι ο κ. Κουτρουμάνης ενημέρωσε ότι κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο του πρωθυπουργού μπορεί να προωθηθεί πράξη νομοθετικού περιεχόμενου έτσι ώστε η δέσμη των μέτρων να αποκτήσει ισχύ.   Επανέρχεται το Νέο ΠΑΣΟΚ, στην ιδεολογία της «κεντροαριστεράς, του λαϊκού κινήματος, της συντροφικότητας και του πατριωτισμού»!! Οι ανίκανοι άνθρωποι του κ. Γ. Παπανδρέου, δεν έχουν αντιληφθεί, πόσο κακό έκαναν στον κ. Γ. Παπανδρέου και στον χώρα και καλό είναι να αποσυρθούν μόνοι τους! Πρέπει να υπάρξει και ηλικιακή αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ!

Μετά από την ανεπιτυχή διακυβέρνηση του «λάιτ» ΠΑΣΟΚ το κίνημα χρειαζόταν νέο ηγέτη που ήταν ήδη έτοιμος να διαδεχτεί τον κ. Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία του κινήματος. Από αυτές τις στήλες είχαμε γράψει από το 2007 «Μπράβο στην κ. Βενιζέλο που δεν διέσπασε το ΠΑΣΟΚ και θα γίνει  Πρωθυπουργός μετά τον κ. Γ. Παπανδρέου. Δεν διαψευστήκαμε.

Ο κ. Ευάγγελο Βενιζέλος, λαμπρός επιστήμονας από φτωχή οικογένεια της Εύβοιας, είναι ένας με εσένα ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος, πρέπει να στρέψει το κίνημα προς την εντιμότητα και να παραγκωνίσει τα ανέντιμα ανίκανα στοιχεία. Πρώτα ο ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ, που έχει τα προσόντα και μετά οι «τυχοδιώκτες»!Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μία από τις αίθουσες του ξενοδοχείου «Kίνγκ Πάλας» στην οδό Πανεπιστημίου, ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακοίνωσε την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ" "Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είναι πολιτικό Κίνημα που αγωνίζεται για τους ακόλουθους στόχους:

Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση, Δημοκρατική Διαδικασία" Ας θυμηθούμε μερικά σημεία της διακήρυξη:

"Βασικός κυρίαρχος στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, πολιτείας ταγμένης στην προστασία του έθνους και στην υπηρεσία του λαού. Η εθνική ανεξαρτησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη λαϊκή κυριαρχία, με τη δημοκρατία σε κάθε φάση της ζωής του τόπου, με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη σ' όλες τις αποφάσεις που τον αφορούν. Μα είναι ταυτόχρονα συνυφασμένη με την απαλλαγή της οικονομίας μας από τον έλεγχο του ξένου μονοπωλιακού και ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου που διαμορφώνει την οικονομική, την κοινωνική, την πολιτική και την πολιτιστική μας πορεία σύμφωνα με τα συμφέροντα όχι του λαού αλλά της οικονομικής ολιγαρχίας."Σήμερα, χρέος του δημοκράτη είναι, να πάει να ψηφίσει στις εκλογές! Η νίκη της Δημοκρατίας είναι στα χέρια σου! Να επιστρέψουν όλοι οι διαγραφέντες! Καμιά υποχώρηση στην δεξιά!

Υπάρχει ελπίδα Είσαι εσύ ψηφοφόρε! Νέε, άνεργε, υπάλληλε, μεροκαματιάρη υπερδανεισμένε. Το Νέο Πασοκ είναι η ελπίδα μας! Πάρε την τύχη της χώρας στα χέρια σου! Αντισταθείτε!
Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρε Νικολά...πες μας τι πίνεις;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρε Νικολά...πες μας τι πίνεις;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ