2013-12-21 19:56:27
Φωτογραφία για Κοσμοπλημμύρα σήμερα στο κέντρο της Πάτρας - Επιτέλους μύρισε Χριστούγεννα – Δείτε φωτο
Εορταστική και άκρως Χριστουγεννιάτικη ήταν η σημερινή μέρα στην Πάτρα. Ο καλός καιρός επέτρεψε στους Πατρινούς να κατέβουν στο κέντρο και να μπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κλίμα των ημερών.

Στην πλατεία Γεωργίου όπου ο Δήμος έχει στήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι χάζεψαν με τις εντυπωσιακές κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, γλυκάθηκαν στα καραμελόσπιτα ενώ πάρα πολλά πιτσιρίκια έκαναν βόλτα με το τραινάκι και το καρουζέλ.

Εκεί και το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου που διοργάνωνε παζάρι και ενημέρωνε το κοινό Επίσης αρκετός ήταν και ο κόσμος στην Τριών Συμμάχων όπου έχει στηθεί φέτος η Φάτνη. Μικροί και μεγάλοι φωτογραφίζονταν με τους Αϊ Βασίληδες και θαύμαζαν τη δημιουργία των εργαζομένων του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου…

Το αδιαχώρητο και στους πεζόδρομους του κέντρο (Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίο κ.α.) όπως οι συμπολίτες έκαναν τις βόλτες τους, τα δώρα τους και απόλαυσαν τα διάφορα events που βρίσκονταν σε εξέλιξη. Στις δε καφετέριες δεν έπεφτε καρφίτσα.

Θάνος Χριστακόπουλος-thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ