2013-12-21 22:17:55
Φωτογραφία για Με τίτλο: Εσκασαν και τα...Kornet! κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews
Με τίτλο: "Εσκασαν και τα...Kornet!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στο νέο σκάνδαλο στους εξοπλισμούς με μίζες-μαμούθ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ "3 εκατ. ευρώ μίζα παραδέχθηκε ότι πήρε ο... πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Αμυνας Α.Κάντας για τους ρωσικούς αντιαρματικούς πυραύλους". Η Realnews αναφέρει επίσης ότι είναι "πρόσωπο-κλειδί ο Π.Ευσταθίου για "ύποπτες" συμβάσεις μετά το 2002", ενώ το ρεπορτάζ κάνει λόγο για "τον... ασπρούλη" και τις μαύρες βαλίτσες με τα ρούβλια και τις συμφωνίες επί των ημερών του Ακη και του Γιάννου".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Τι περιμένει η κυβέρνηση;". Ο Ν.Χατζηνικολάου αναφέρει: "Τι περιμένει η κυβέρνησή μας για να κάνει "σημαία" της την έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου και να ξεκινήσει μια μεγάλη, δυναμική εκστρατεία ενημέρωσης των λαών της Ευρώπης και μια σκληρή και γενναία διαπραγμάτευση με τους ταγούς τους, για την αλλαγή της μοίρας των Ελλήνων; Τι περιμένει άραγε; Χρειάζεται μήπως τις παραινέσεις...λαϊκιστών δημοσιογράφων;"


Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης χαιρετίζει ως σπουδαία ανατροπή την επ΄ αυτοφόρω σύλληψη του Μιχαήλ Λιάπη από απλούς αστυφύλακες χωρίς να ισχύει πια η γνωστή… μαγκιά "ξέρεις ρε ποιος είμαι εγώ;". Φοβάται όμως ότι οι βουλευτές με το θεόρατο "πόθεν έσχες" κινδυνεύουν να γίνουν δούλοι της περιουσίας τους ,αφού ισχύει πάντα το "ό,τι κατέχεις σε κατέχει". Και σημειώνει ότι επαναστατική αλλαγή δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν συλληφθούν όλοι ανεξαιρέτως οι κορυφαίοι της διαφθοράς που, εκτός της ζημιάς που έκαναν στην πατρίδα, "εκπαίδευσαν" επί 40 χρόνια το λαό να «τα βγάζει πέρα» με καθημερινές παραβάσεις.

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

- Ο Μιχάλης είναι...αφασία και καλοπερνά στη Μαλαισία. "Συλλάβαμε" ... επ αυτοφώρω τον πρώην υπουργό στην εξωτική Κουάλα Λουμπούρ με αιθέρια ύπαρξη.

- Γιαννης Μιχελάκης: "Υπάρχουν τρόποι για να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση".

- Γιάννης Δραγασάκης: "Ποιός νομοθετεί επιτέλους σε αυτλη τη χώρα; Ελληνες ή ξένοι;"

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:

" Οταν γράφονται νόμοι στο γόνατο, σε σφάζουν επίσης στο γόνατο. Ομως το πρόβλημα δεν είναι η προχειρότης, είναι η πρόθεση και η σκοπιμότης. Τα "δώρα"που φέρνει φέτος στους Ελληνες ο Αι Βασίλης, τα ψήφισε στη Βουλή η κυβερνητική πλειοψηφία (;) Κι είναι δώρα χειρότερα απ των Δαναών. Είναι δώραγενιτσάρων..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Εδωσε τα κλειδιά στην Κλέλια! Κανάκης-Ρένεση αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Η εκρηκτική ηθοποιός μένει πλέον στο σπίτι του παρουσιαστή του "Ραδιο Αρβύλα" στη Θεσσαλονίκη.

- "Δεν ήξερα ότι ήταν πρίγκιπας". Η Τατιάνα Μπλάτνικ μιλά στην "R" για τη γνωριμία της με τον Νικόλαο, τη νέα ζωή τους στην Αθήνα και τα όνειρά τους.

- Βάνα Μπάρμπα: "Είναι αμέτρητοι οι άντρες που έχω καταστρέψει" - "Έπειτα από 11 χρόνια απομόνωσης ψάχνω ξανά τον έρωτα" λέει στην "R" η ηθοποιός

- Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Το πρότυπο της superwoman είναι ο μεγαλύτερος μύθος που πουλήθηκε ποτέ από τον χώρο του lifestyle".

- Νέος έρωτας για την Αθηνά. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Φίλτσιος βρίσκεται στο πλευρό της Οικονομάκου.

- Σοφία Σπαντιδάκη:΅Ελαμψε με την ομορφιά της στην Πόλη του Φωτός.

-Κώστας Μήτρογλου: Χριστούγεννα με τη Νίκι στη Γερμανία.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ