2013-12-22 11:46:52
Φωτογραφία για Είχα μια απορία, πως θα ήταν αν ήμουν μάνα!
Της Έβελυν Καζαντζόγλου

Σας ενημέρωσα εδώ και καιρό πως θα τα δοκιμάσω όλα! 

Έτσι λοιπόν δοκίμασα να γίνω μητέρα για μία μέρα –για παραπάνω δεν ξέρω αν το έχω ακόμη- και αποφάσισα πως την «κόρη» μου θα την ντύνω το ίδιο με εμένα το βρήκα απίστευτα cute. Λευκό παλτό που φέτος δίνει έντονα το «παρών» και ανοιχτόχρωμα αξεσουάρ, ταιριάζει απόλυτα με τη χειμερινή διάθεση μας. 

Η «κόρη» μου (ούτε παραγγελία να την είχα κάνει τόσο όμορφη) διάλεξε, ναι αυτή τα διάλεξε, ακριβώς το ίδιο οutfit με μια δικιά της παραλλαγή.

Σε ένα σκηνικό που θυμίζει μικρό Παρίσι φωτογραφηθήκαμε για το «οικογενειακό άλμπουμ».

Το coat είναι ακριβώς ίδιο και για της δύο μας μιας και υπάρχουν σειρές εκεί έξω Mother-Daughter. Απίστευτο white coat το οποίο το ερωτεύτηκα με τη πρώτη ματιά –έχω εθισμό στα coats- «The Doll Coat»by La Dolly.

Μέσα από λευκό παλτό, ο πιο εύκολος συνδυασμός είναι ένα λευκό Casmir wool dress. Cake Dress byDolly


Εμείς μπορεί να μην θέλουμε καλτσόν γιατί μας «χαλάει» αλλά πρέπει να προσέχουμε τις μικρές μας φίλες να μην κρυώσουν (σκέφτομαι σαν μητέρα ήδη). Καλτσόν by Le Collegien και χρυσές Leatherμπαλαρίνες Dolly Gold Leather.

Που πάμε χωρίς ρολόι, δεν μπορώ να κάνω βήμα χωρίς να ξέρω την ώρα και τα ρολόγια δεν πρέπει ποτέ να μας περιορίζουν, για αυτό και διάλεξα ένα που να ταιριάζει με όλα τα ρούχα μου. Stainless steel με Rosegold CAT NAVIGO LADY (ναι ανακάλυψα πως έχουν και γυναικεία τώρα).

Λευκές μυτερές γόβες, ναι και το χειμώνα τις φοράμε και είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές τώρα@Flashback #Nicosia

Δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην βάλω την «τρέλα» μου μέσα σε όλο αυτό το κλασικό Outfit.Δαχτυλίδι θεϊκό @Flashback #Nicosia

Clutch Bag @Flashback #Nicosia

Speeeecial Thanx to my Little Model N., she is a true stylish star

and to the amazing (and lovin friend) @joannalovesfashion (Ιωάννα Μωησέως)
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ