2012-04-15 08:31:05
Φωτογραφία για Ποιοι επώνυμοι έζησαν το θαύμα
Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, έτσι και αρκετοί επώνυμοι στις δύσκολες στιγμές τους απευθύνονται στον Θεό για να τους βοηθήσει.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που κατά καιρούς έχουν αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν δει κάποιον Άγιο στον ύπνο τους.

Η Ειρήνη Μερκούρη πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της και υποβλήθηκε σε δυο χειρουργεία. «Το είδα, το ένιωσα και είναι υποχρέωσή μου να το λέω. Μετά το χειρουργείο , όταν γύρισα στο δωμάτιο μου, με πήρε ο ύπνος. Έρχεται ο Άγιος Δαβίδ και με ξυπνάει, με ταρακουνάει πραγματικά. Πιστεύω ότι με έσωσε η πίστη μου. Από μικρό παιδί έβλεπα οράματα. Έχω ξαναδεί στο παρελθόν όνειρο με την Παναγία».

Ο Αντώνης Βαρδής πριν αρκετά χρόνια είχε περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του. Ο τραγουδιστής με την πίστη του στον Θεό και με την εσωτερική του δύναμη κατάφερε να βγει νικητής. Μάλιστα, όπως έχει ο ίδιος σε συνέντευξή του έκανε τάμα στον Άγιο Εφραίμ και όταν ξεπέρασε το πρόβλημα έχτισε ένα εκκλησάκι στο οποίο πηγαίνει συχνά και προσεύχεται. «Είπα πως «ότι είναι να γίνει θα γίνει». Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν οι γιατροί και ο Θεός».


Ο Μανώλης Κονταρός ανήμερα της γιορτής του Αγίου Σπυρίδωνα είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Μπορεί οι γιατροί να του είπαν ότι δεν θα μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια του, αλλά ο τραγουδιστής έχοντας δύναμη και πίστη στον Θεό τα κατάφερε. Έναν χρόνο μετά το ατύχημα, ο τραγουδιστής έχτισε ένα εκκλησάκι στην αυλή του σπιτιού του στην Κρήτη.

Ο Χάρης Κωστόπουλος όταν ήταν 27 χρονών βίωσε το θαύμα του Αγίου Ραφαήλ. Οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι πάσχει από λευχαιμία και ταξίδεψε στο Λονδίνο για εξετάσεις. Η μητέρα του τότε επισκέφθηκε το μοναστήρι του Αγίου Ραφήλ στην Μυτιλήνη και προσευχήθηκε. «Εγώ πίστευα , αλλά δεν ήμουν ποτέ πολύ της θρησκείας. Ένα βράδυ κι ενώ συνέχιζα τη θεραπεία μου, εμφανίστηκε στον ύπνο μου μια μορφή που είχε εκτόπισμα αεροπλάνου, φορούσε ράσα και μου είπε «μη φοβάσαι» και εξαφανίστηκε. Αυτό ήταν μετά οι εξετάσεις μου βγήκαν πεντακάθαρες , κάτι που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν οι Άγγλοι και οι Έλληνες γιατροί», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

Η Τζέσυ Παπουτσή πριν λίγο καιρό αποκάλυψε ότι πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της. «Ο Θεός ήταν δίπλα μου σε πάρα πολλές στιγμές. Είπα: «Αφού το επέτρεψες εσύ, Θεέ μου, αν είναι και θέλεις να γυρίσω να αγκαλιάσω τους ανθρώπους που αγαπώ και να είμαι πάλι μαζί τους, εσύ το αποφασίζεις» και το αποφάσισε», είχε δηλώσει στο περιοδικό Λοιπόν.

Τέλος, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ακόμη ένας επώνυμος που έχει ζήσει το θαύμα κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Άγιο Όρος. «Πιστεύω στην Παναγία, μου άλλαξε τη ζωή. Όταν πήγα στο Άγιο Όρος, έγινε ένα θαύμα μέσα μου, εσωτερικό». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Μη γίνετε Μπιάρσμιρ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Μη γίνετε Μπιάρσμιρ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ