2013-12-24 19:50:12
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ»!
Η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου αποτελεί τεράστια υπόθεση για τον Ολυμπιακό και μάλιστα σε πολλά επίπεδα.

Η είδηση της αναπροσαρμογής από πλευράς ερυθρόλευκων, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με όλα τα μεγάλα ΜΜΕ να ασχολούνται με την είδηση και να αποθεώνουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή ενός εκ των πλέον περιζήτητων ποδοσφαιριστών σε όλη την Ευρώπη.

Η επιτυχία του Θρύλου να μην υπάρχει καν ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού είναι ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει επιπλέον συζητήσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την τιμή πώλησής του από τους ερυθρόλευκους, είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι (για τα διεθνή ΜΜΕ είναι δεδομένο ότι ο Μήτρογλου θα παραχωρηθεί σε κάποια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης)!

Χθες, λοιπόν, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Μίτσελ, ότι η αξία του "πιστολέρο" μπορεί να είναι ακόμη και 50 εκατ. ευρώ, αφού τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο και είναι ένας top class επιθετικός, όλη η Ευρώπη ασχολείται με το ποσό που θα δελεάσει τον Ολυμπιακό, για να πει το... «ναι» στην πώλησή του.


Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ήδη η Ιντερ προκύπτει και πάλι ως η επικρατέστερη ομάδα για να «ντύσει» στα «κυανόμαυρα» τον 25χρονο φορ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν χθες πως «ο Τοχίρ (νέος ιδιοκτήτης των «νερατζούρι) θα αναγκαστεί να πληρώσει πολλά για να πάρει τον Μήτρογλου στην Ιντερ. Γιατί ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα ρίξει τις απαιτήσεις του κάτω από τα 20 εκατ. ευρώ»!

Μάλιστα, ο «Μητρογκόλ» έγινε θέμα σε όλες τις εφημερίδες της γειτονικής χώρας, οι οποίες επιμένουν πως με βάση τα όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με την επιθυμία που έχει εκφράσει το προπονητικό επιτελείο της Ιντερ, ο παίκτης είναι ο πρώτος στόχος του ιταλικού συλλόγου από τον Ιανουάριο κιόλας.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η ομάδα που δείχνει περισσότερο ενεργή στην περίπτωση του Μήτρογλου είναι η Νιούκαστλ, με τις «καρακάξες» να ετοιμάζονται για πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ. Μία προσφορά, που σύμφωνα με την «Daily Mail» δεν θα γίνει αποδεκτή από τους ερυθρόλευκους, γιατί όπως τονίζεται:

«Οι πρωταθλητές Ελλάδος περιμένουν κάτι πολύ καλύτερο οικονομικά από τους ενδιαφερόμενους. Η Λίβερπουλ δύσκολα θα ασχοληθεί από τη στιγμή που έμεινε ο Σουάρες, η Αρσεναλ θέλει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή για την επίθεσή της, αλλά ίσως υπάρξουν και άλλες προσφορές, καθώς το όνομα του Μήτρογλου μεγαλώνει συνεχώς»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ