2013-12-24 22:39:08
Φωτογραφία για Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Καλά Χριστούγεννα με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υποδέχθηκε και φέτος στο γραφείο του μεγάλο αριθμό συλλόγων, σωματείων και άλλων ομάδων που έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, εορταστικά τραγούδια και ύμνους και του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά». Το έθιμο τήρησαν μάλιστα και πολλοί μαθητές που έσπευσαν να ψάλλουν τα κάλαντα στον κ. Αντιπεριφερειάρχη κι αντάλλαξαν μαζί του ευχές.

Μεταξύ των συλλόγων που επισκέφτηκαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη ήταν ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Θεόδωρος Γαβράς», η Χορωδία του ΚΑΠΗ του Δήμου Έδεσσας, ενώ ιδιαίτερο τόνο έδωσε η εμφάνιση μουσικής ομάδας της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού. Ο κ. Θεοδωρίδης αντήλλαξε ευχές με τα μέλη των συλλόγων και τους συνεχάρη για το σημαντικό πολιτιστικό έργο και δράσεις που υλοποιούν, «διατηρώντας ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας και εμπνέοντας ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον».

Στο μήνυμά του ανέφερε: «Το χαρμόσυνο γεγονός της Γέννησης του Θεανθρώπου μου δίνει την ευκαιρία να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η ελπίδα και η αισιοδοξία αποτελούν μηνύματα που ανακύπτουν από την κορυφαία στιγμή της Χριστιανοσύνης. Ας γίνουμε δέκτες όλων αυτών των μηνυμάτων, ενισχύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη επιστρέφοντας στις ανθρώπινες αξίες και στους οικογενειακούς δεσμούς που έχουν ατονήσει. Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο
το 2014».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ