2013-12-25 02:33:05
Φωτογραφία για «Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα»
Για την καριέρα του στην ΟΦΗ αλλά και για την ποιότητα της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στον Athletic Radio.

Ο 34χρονος αμυντικός μέσος αναφέρθηκε και στη μεταγραφή που είχε πάρει για τον Πλατανιά τονίζοντας ότι δεν ήθελε πότε να φύγει από τον ΟΦΗ και όταν του έγινε η πρόταση να επιστρέψει δεν το σκέφτηκε καθόλου.

Ωστόσο ο Σέρβος δήλωσε ότι με την έλευση του Ρικάρντο Σα Πίντο αλλάξανε φιλοσοφία και με τα θετικά αποτελέσματα άλλαξε και η ψυχολογία τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάλαϊτζιτς:

Για την εξαιρετική κατάσταση του ΟΦΗ τον τελευταίο μήνα: «Όλοι βλέπουμε και ξέρουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα. Στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί υπήρχαν πολλά καινούργια παιδιά και χρειαζόταν χρόνο. Ο καινούργιος κόουτς έφερε κάτι και όλοι μαζί δουλέψαμε σκληρά ώστε να καταφέρουμε να είμαστε εκεί που πρέπει. Εμείς που είμαστε στην ομάδα, πιστέψαμε, ξέραμε πως κάποια στιγμή θα σπάσει η γκαντεμιά και θα έρθουν τα καλά παιχνίδια και οι νίκες».


Για το διαφορετικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει ο ΟΦΗ στον πρώτο γύρο: «Στην αρχή δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είναι δύσκολο σε μια ομάδα να δέσει όταν υπάρχουν νέος προπονητής και καινούργια παιδιά. Χρειαζόταν χρόνο και δεν ήταν σωστό να μην φέρνεις καλά αποτελέσματα. Κάτι δεν πάει καλά και ήμασταν ιδιαίτερα σκεπτικοί. Στην αρχή είχαμε κάποια παιχνίδια που ήμασταν άτυχοι. Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε το γκολ. Αν τότε παίρναμε βαθμούς, τότε θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά πράγματα.

Για την έλευση του Ρικάρντο Σα Πίντο: «Ήρθε ένας ξένος προπονητής που έχει άλλη φιλοσοφία. Καταλάβαμε τον τρόπο που δουλεύει και μόλις κάναμε ένα – δύο καλά αποτελέσματα, ανεβήκαμε ψυχολογικά και κάναμε αυτό που πρέπει».

Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: «Στις αρχές του δεύτερου γύρου αντιμετωπίζουμε ομάδες που αν είμαστε όπως στα τελευταία παιχνίδια, μπορούμε να τις κερδίσουμε και να πάμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. Ο ΟΦΗ μπορεί να σκέφτεται εν όψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Εμείς πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε έναν γύρο μπροστά μας και το πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει από την αρχή για να είμαστε πιο άνετοι και να έχουμε καλή ψυχολογία».

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ: «Δεν ήθελα να φύγω ποτέ από τον ΟΦΗ. Το έχω πει και το καλοκαίρι. Όταν με πήρε ο πρόεδρος για να επιστρέψω στην ομάδα, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Αν εξαρτιόταν από εμένα, δεν θα έφευγα ποτέ από τον ΟΦΗ. Τώρα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα στον ΟΦΗ. Από τότε που έφυγα εγώ, έχουν φύγει πολλά παιδιά. Είναι τιμή να παίζεις στον ΟΦΗ. Έχει τον καλύτερο κόσμο στην Ελλάδα και αυτό δεν χρειάζεται να το πω εγώ».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ