2013-12-25 07:54:08
Φωτογραφία για Αλεξανδρούπολη: Επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε 15 οικίες
Συνολικά 45 οικογένειες που ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα απευθύνθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο... Δήμο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να αιτηθούν την επανασύνδεση του ρεύματος σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνωμη». Από αυτές όμως τελικά μόνο στις 15 θα γίνει επανασύνδεση μετά από σχετική απόφαση που ελήφθη. Το θέμα αυτό ήταν το αντικείμενο συζήτησης κατλα τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη μεταξύ της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης και υψηλόβαθμου κλιμακίου από το περιφερειακό τμήμα της ΔΕΗ.

«Πρόκειται για 15 οικογένειες συμπολιτών μας, οι οποίοι ανήκουν στις κοινωνικές δομές του Δήμου, είτε δηλαδή λαμβάνουν κάποιο προνοιακό επίδομα, είτε είναι στις λίστες του Πολυκοινωνικού ως δικαιούχοι», σημειώνει μιλώντας στη «Γνωμη» ο αντιδήμαρχος οικονομικών Χρήστος Γερακόπουλος. Τα στοιχεία των οικογενειών αυτών, εστάλησαν στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αθήνα και χθες ήδη είχαν γίνει κάποιες επανασυνδέσεις.


Το ποσό πάντως των 20.000 ευρώ που εγκρίθηκε από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να διατεθούν για περιπτώσεις συμπολιτών μας που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, σύμφωνα με τον κ. Γερακόπουλο, εξακολουθεί να ισχύει, προκειμένου ο δήμος να παρεμβαίνει καταβάλλοντας κάποια ποσά για διακανονισμούς και δόσεις.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες οικογένειες, τα αιτήματά τους θα εξεταστούν περαιτέρω από τη ΔΕΗ και σε συνεργασία και με άλλους φορείς, όπως η εκκλησία, προκειμένου για κάθε περίπτωση να υπάρξει και η ανάλογη εξέλιξη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ