2013-12-25 15:47:22
Φωτογραφία για Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι: Rock 'n Roll with Santa Claus
Ένας ξεχωριστός ερμηνευτής - τραγουδιστής, ο Δημήτρης Κελένης ερμηνεύει ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι σε ρυθμούς country, το "ROCK 'N' ROLL WITH SANTA CLAUS".

producer: Nicos Terzis

ΣΤΙΧΟΙ - ΜΟΥΣΙΚΗ :ΚΕΛΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Genre: COUNTRY

video director: Antonis Sotiropoulos

Ακούστε το:

Βιογραφικό

Κελένης Δημήτριος – Τραγουδιστής των ΤΗΕ LOST HIGHWAY

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.Ασχολείται με το τραγούδι 14 χρόνια.

Μουσικές επιρροές :ELVIS PRESLEY , HANK WILLIAMS, GARTH BROOKS.

1995 – 1999 LIVE με τους GONERS BAND σε διάφορα Stages όπως HARD ROCK CAFÉ , MIKE’s IRISH BAR , AFTER DARK , παίζοντας Country και Rockabilly.

1999-2006 LIVE με τους THE LOST HIGHWAY στο ΟΝΟΚΙΟ REGIONAL CAFÉ και περιοδεία στην Ελλάδα.Συμμετείχε σε live του βραβευμένου με GRAMMY κιθαρίστα της ΒLUES Michael Dotson.Συμμετοχή με τους Τhe Lost Highway στο 3ο COUNTRY MUSIC FESTIVAL


το 2005 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη ανοίγοντας την συναυλία της Αμερικανίδας Danni Leigh η οποία είναι από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της Country Μουσικής παγκοσμίως.

Toν Μάρτιο του 2006 Συναυλία TRIBUTE TO KEITH WHITLEY στο Θέατρο Όραμα Κώστα Πρέκα.

Τον Σεπτέμβριο του 2007 συμμετείχε στο 5ο COUNTRY MUSIC FESTIVAL όπου άνοιξε την συναυλία του Ty Herndon ( από τους μεγαλύτερους βραβευμένους καλλιτέχνες της Country Μουσικής ).

Toν Ιούλιο του 2008 συμμετείχε στο 6ο COUNTRY MUSIC FESTIVAL όπου και άνοιξε την συναυλία του JOHN BERRY ( από τις μεγαλύτερες φωνές της Country Μουσικής ).

2009 - 2010 Live σε διάφορες Μουσικές Σκηνές ( MILES AWAY - AFTER DARK - MIKE'S IRISH BAR - RAINBOW - JUGGLER )καθώς και Συναυλία στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη Σύρου.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ