2012-04-15 12:10:39
Φωτογραφία για Για 3η σερί χρονιά η Μαρσέιγ κατέκτησε το γαλλικό λιγκ καπ
Για 3η σερί χρονιά η Μαρσέιγ κατέκτησε το γαλλικό λιγκ καπ, νικώντας 1-0 την Λιόν στον τελικό του "Σταντ ντε Φρανς", χάρη σε γκολ του Μπραντάο στην παράταση

Η Μαρσέιγ νίκησε με 1-0 στην παράταση την Λιόν στον τελικό του γαλλικού λιγκ καπ στο "Σταντ ντε Φρανς" και κατέκτησε το συγκεκριμένο τρόπαιο για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Ήρωας του τελικού ήταν ο Μπραντάο, με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης (105').

Ο Μπραντάο μάλιστα είχε περάσει στο ματς αντί του Λοΐκ Ρεμί στο 98' και 7 λεπτά αργότερα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Μαρσέιγ προερχόταν από 13 ματς χωρίς νίκη, από τα οποία είχε ηττηθεί στα 11, ενώ με την κατάκτηση του τροπαίου εξασφάλισε θέση στο Europa League.

Το γαλλικό λιγκ καπ υπάρχει από το 1996 και η Μαρσέιγ έχει 3 κατακτήσεις και μάλιστα συνεχόμενες, ενώ έφτασε Μπορντό και Παρί Σεν-Ζερμέν στην κορυφή της λίστας.

ΛΙΟΝ: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Λόβρεν, Ουμτιτί, Νταμπό (118' Αλί Σισοκό), Γκοναλόν, Σέλστρεμ (106' Λακαζέτ), Μπριάν, Μπάστος (66' Γκρενιέ), Λισάντρο Λόπες, Μπαφετιμπί Γκομίς.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Φανί, Μπιά, Νκουλού, Αθπιλικουέτα, Αλού Ντιαρά (81' Καμπορέ), Μπενουά Σεϊρού, Βαλμπουενά (118' Μορέλ), Αμαλφιτανό, Αντρέ Αγιού, Ρεμί (98' Μπραντάο).

*κόκκινη 119' Λόβρεν

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ