2013-12-25 19:53:02
Φωτογραφία για Τι θα δούμε στην TV τις μέρες των Χριστουγέννων
Με ταινίες και μουσικά προγράμματα θα περάσει και η Πέμπτη, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, καθώς τα κανάλια δίνουν προτεραιότητα στην οικογενειακή διασκέδαση.

Mega

Από το πρωί οι μικροί φίλοι, εκτός από τα καρτούν, θα ταξιδέψουν με την «Αννι», καθώς στις 08.00 θα παρακολουθήσουμε το σίκουελ της βραβευμένης ταινίας με ένα εξίσου λαμπερό καστ, ανάμεσα τους και η Τζόαν Κόλινς. Το πιο διάσημο ορφανό κοριτσάκι της μεγάλης οθόνης, η Αννι, επιστρέφει με ακόμη μία περιπέτεια. Στην prime time (21.15) θα παρακολουθήσουμε την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ηρωες του δάσους».

Στις 22.50 θα προβληθεί η κωμική περιπέτεια «Εθνική Ασφάλεια» με τους Μπιλ Ντιουκ, Στιβ Ζαν κ.ά. Η βραδιά θα κλείσει στις 00.45 με τη βιογραφική ταινία «Cadillac Records» με πρωταγωνιστές τους Εντριεν Μπρόντι, Μπιγιονσέ Νόουλς κ.ά. Η ταινία ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας, ενώ η Μπιγιονσέ Νόουλς απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα τραγουδιού και μουσικής.


Alpha

Ποντάροντας στις κλασικές ελληνικές ταινίες το κανάλι της Κάντζας θα προβάλει στις 21.00 το «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» με τη Ρένα Βλαχοπούλου και ένα αξιόλογο καστ, ενώ στις 23.15 «Το ξωτικό των Χριστουγέννων» θα μας θυμίσει ότι οι γιορτές είναι εδώ.

ΑΝΤ1

Επαναλήψεις ελληνικών σειρών και ο «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» θα προβληθούν κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού, ενώ στις 22.15 θα απολαύσουμε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ και την Κουίν Λατίφα στο «Last Holiday». Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το γλέντι... ανάβει με Αντώνη Ρέμο.

Star

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι λιλιπούτειοι τηλεθεατές και οι οικογενειακές ταινίες έχουν την τιμητική τους. Στις 15.15 θα προβληθούν «Τα Χριστούγεννα του τρελού θηριοτροφείου», για να ακολουθήσει στις 17.00 η ταινία «Χριστούγεννα στα τέσσερα». Στις 21.15 θα ζήσουμε «Το χρονικό μιας χυλόπιτας».

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ