2013-12-25 19:55:30
Φωτογραφία για ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ δεν έχει ξαναγίνει! ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή με 139,00€ & ΔΩΡΟ 3 μήνες για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο!
ΤΑ YAVA FITNESS CENTERS

ξεκίνησαν την δυναμική τους πορεία το 2011 και μόλις δύο χρόνια μετά αποτελούν τo hot spot στον χώρο του fitness στην Ελλάδα, με παρουσία στην Αττική, Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τη Ζάκυνθο, τη Ρόδο, το Βόλο και τα Ιωάννινα.

Η ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα μέλη μας, σε συνδυασμό με την πλήρη γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, εξασφαλίζουν την συνεχή μας επέκταση και μας δίνουν την δυνατότητα να υπηρετήσουμε το όραμά μας: Να κάνουμε το fitness τρόπο ζωής για όλους, μακριά από ανούσιες και μονότονες δραστηριότητες.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

των Yava είναι η προσήλωση σε οποιαδήποτε καινοτομία στον χώρο του fitness και στις απαιτήσεις των πελατών. Επενδύουμε συνεχώς σε νέα πρωτοποριακά όργανα γυμναστικής και εμπλουτίζουμε τα ομαδικά μας τμήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι περισσότερα από 100. Η διοίκηση των Yava απαρτίζεται από αναγνωρισμένους γυμναστές και αθλητές που παρακολουθούν τις παγκόσμιες εξελίξεις στον χώρο του fitness.


ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

επιλέγεται με αυστηρές διαδικασίες. Σκοπός μας είναι να διακατέχεται από υψηλές γνώσεις και πάθος για το fitness το οποίο στοχεύουμε να σας μεταδώσουμε.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΜΔΡΟΜΗ ΜΕ 139 €;

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΝ ΜΥΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΒΑΡΩΝΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΑΟΥΝΑΣ / HAMMAM*ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

*ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ YAVA ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

YOGAPILATESΥΟGILATESSTRETCHING AQUA AEROBIC AQUA SPEED CARDIOXTRA CARDIOSTEP ZUMBAΤAE BOBODY COMBATBODY SCULPTΗIPS & ABSFITBALLBODY PUMP

ΠΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΑΜΕΣΑ!!!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απογείωση που κόβει την ανάσα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απογείωση που κόβει την ανάσα
Η εντεκάδα της χρονιάς
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η εντεκάδα της χρονιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ