2013-12-26 02:07:06
Φωτογραφία για Αντικαπνιστής: Έλεος...Κατανόηση ζητάμε και όχι εκδίκηση
Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει ειδικά στην πόλη μας (Λαμία), δεν γίνεται πουθενά σε άλλη πόλη. Εμείς εδώ θέλουν σαν φορείς, ενόψει επικείμενων εκλογών, να τα έχουν καλά και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ.

Όμως αυτό δεν γίνεται και θα πρέπει άμεσα να εφαρμόσουν τον ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ Νόμο στην πράξη, συστήνοντας ειδικά προς τούτο συνεργεία, προκειμένου εφαρμοστούν οι διατάξεις απαγόρευσης σε κλειστούς ειδικά χώρους. Άν τολμήσει κανείς να επισκεφθεί με την οικογένειά του οποιαδήποτε Καφετέρια ή Ταβέρνα, θα πρέπει πρώτα να περάσει μέσα από ένα σύννεφο πυκνού καπνού και στη συνέχεια να ανεχθεί τον οποιοδήποτε θαμώνα, να φυσάει τον καπνό του τσιγάρου του ανέμελα, αδιαφορώντας αν ενοχλεί τα παιδιά και όχι μόνον, αλλά γράφοντας και το νόμο στα ακατανόμαστα.

Και αναρωτιόμαστε: Υπάρχει Υπηρεσία ελέγχου εφαρμογής του Αντικαπνιστικού Νόμου; Ναί ή Όχι. Κι άν υπάρχει, μήπως θα πρέπει να περιμένουμε να περάσουν οι εκλογές [Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές, η και πιθανόν συνάμα Εθνικές;].


Αφού λοιπόν δεν υπάρχει βούληση και αφού η αρμοδία προς τούτο υπηρεσία αδιαφορεί προκλητικά, μιας και ακόμη και στο κέντρο της πόλης, αλλά και περιμετρικά στις Συνοικίες, γίνεται το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, με τα τασάκια γεμάτα και τα τσιγάρα να αναβοσβήνουν συνεχώς, μήπως θα πρέπει έστω να αναλάβει πρωτοβουλία η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ και να ασκήσει αυτοβούλως ποινική δίωξη σε βάρος παντός υπαιτίου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ;

Άν λοιπόν και η Εισαγγελία δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τότε σε ποιόν μπορεί να ελπίζει σήμερα ο δύσμοιρος πολίτης; Είναι δυνατόν να υπάρχει πλήρης αδιαφορία, από όλους; Δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουν Νόμους και να μην εφαρμόζονται επιδεικτικά μάλιστα; Γιατί τότε καταφέρονται όλοι, μηδενός εξαιρουμένου κατά του "κυρίου" ΛΙΑΠΗ που καταπάτησε κάθε έννοια Νόμου; Ποιος θα ευαισθητοποιηθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ώστε και οι μη καπνίζοντες, να πάψουν να καπνίζουν-εισπνέουν τον καπνό των παρανόμων καπνιστών σε κλειστούς χώρους; Πότε θα λειτουργήσει-εφαρμόσει τέλος πάντων αυτό το Κράτος, τους Νόμους που ψηφίζει;

ΕΛΕΟΣ. Κατανόηση ζητάμε και όχι εκδίκηση.

lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ