2013-12-26 08:20:11
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Δέκα επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος την ημέρα!
Πολύ μεγάλη είναι η προσέλευση πολιτών του δήμου Ηλίας, οι οποίοι καταθέτουν δικαιολογητικά για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στην αρμόδια επιτροπή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ήλιδας.

Από την περασμένη Τρίτη, οπότε και ξεκίνησε η όλη διαδικασία, γίνονται καθημερινά περίπου 10 επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος, ένας αριθμός που καταδεικνύει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες.

Παράλληλα, ο κόσμος συνεχίζει να καταθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να έχει και πάλι ηλεκτρικό ρεύμα, μια διαδικασία που διευκολύνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Ήλιδας Πέτρος Παπαδάτος, ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο και στόχος είναι από τις αμέσως επόμενες ημέρες να μην υπάρχει κανένα νοικοκυριό στον δήμο Ήλιδας που να μην έχει ηλεκτρικό ρεύμα. Πρόσθεσε δε, ότι ο δήμος Ήλιδας, σύμφωνα με τα στοιχεία, είναι ο πρώτος δήμος πανελλαδικά, που προχώρησε την διαδικασία επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ