2013-12-26 15:00:15
Φωτογραφία για Το Renault Clio «αυτοκίνητο της χρονιάς 2014»
Το νέο μοντέλο ήρθε πρώτο με διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα υποψήφια μοντέλα

Το νέο Renault Clio αναδείχθηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2014» για την Ελλάδα σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Το νέο Renault Clio, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στο σύνολο των νέων μοντέλων που παρουσιάστηκαν στη χώρα μας το τελευταίο 12μηνο και ήρθε πρώτο με διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα υποψήφια μοντέλα, συγκεντρώνοντας 116 βαθμούς.

Στην ψηφοφορία για την επιλογή του καλύτερου αυτοκινήτου για το 2014 συμμετείχαν 20 επαγγελματίες δημοσιογράφοι που ασχολούνται με την ενημέρωση του αυτοκινήτου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σ' ένα μεγάλο αριθμό μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, Internet, ραδιόφωνο).

Το νέο Renault Clio επελέγη μέσα από την λίστα των 10 αυτοκινήτων που συμμετείχαν στην τελική φάση, τα οποία ξεχώρισαν μέσα από μία διαδικασία προεπιλογής, με ψηφοφορία, ανάμεσα σε 19 νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά το τελευταίο 12μηνο.


Στην τελική δεκάδα της φετινής ψηφοφορίας συμμετείχαν τα μοντέλα: Chevrolet Trax, Fiat 500L, Ford B-Max, Kia cee'd, Mercedes CLA, Mitsubishi Space Star, Opel Adam, Renault Clio, Skoda Octavia και Toyota Auris.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου.

Εκ μέρους της TEOREN MOTORS, το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Ιακωβίδης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της επιτροπής για τη σημαντική αυτή διάκριση, που αναδεικνύει την επενδυτική προσπάθεια του ομίλου της επιχειρηματικής οικογένειας του κ. Βασίλη Θεοχαράκη μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, αλλά και την ομάδα της TEOREN MOTORS που συνέβαλε στην κατάκτηση αυτού του βραβείου.

Το νέο Renault Clio πέραν του εντυπωσιακού του σχεδιασμού που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Renault, διαθέτει εξαιρετική οδική συμπεριφορά, υψηλά επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας (με την κορυφαία επίδοση στην κατηγορία του και διάκριση πέντε αστέρων στα crash test EuroNCAP), ευρυχωρία και άνεση.

Όλα αυτά, συνδυάζονται με μοναδικές επιλογές εξατομίκευσης, υψηλή τεχνολογία, πρακτικότητα και μια σειρά προηγμένων, αποδοτικών και οικονομικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, αναδεικνύοντάς το ως την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς από 10.850 ευρώ με δώρο το όφελος απόσυρσης.

Επιπλέον, χάρη στις χειμερινές προσφορές της Renault, οι diesel εκδόσεις του νέου Renault Clio ξεκινούν από την προνομιακή τιμή των 13.440 ευρώ με δώρο το όφελος απόσυρσης. 

Πηγή: Newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ