2013-12-26 14:57:53
Φωτογραφία για Άγριος καβγάς για την Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ - «Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια»
Μια απίστευτη φραστική επίθεση στους διαδρόμους τηλεοπτικού καναλιού δέχθηκαν η Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ του ΠΑΣΟΚ και η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα. Ο άνθρωπος που τις στόλισε με απίσευτους χαρακτηρισμούς δεν είναι άλλος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου.

Ο κ. Αθανασίου, όπως και οι κυρίες Αλ-Σάλεχ και Παπακώστα παραμονές Χριστουγέννων συμμετείχαν στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής. Ενώ η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα και ενώ η Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ ανέλυε τον όρο «εκτσογλανισμός» που χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ΚΠΕ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, ο καβγάς μεταφέρθηκε, μετά το τέλος της εκπομπής, στους διαδρόμους του καναλιού. Οπως σημειώνει ο «Βηματοδότης» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε φραστικά στην κυρία Αλ-Σάλεχ λέγοντάς της: «Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» και πολλά άλλα γαλλικά. Η κυρία Παπακώστα που βρισκόταν επίσης στο χώρο παρενέβη λέγοντας απευθυνόμενη στον Νάσο Αθανασίου ότι είναι «ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία».Η παρέμβαση αυτή διόλου δεν... έκοψε τη φόρα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συνέχισε την επίθεση αυτή τη φορά κατά της βουλευτού της ΝΔ:«Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Αντε βούλωστο μωρή», φέρεται να της είπε σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ