2013-12-26 15:40:03
Φωτογραφία για «ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΦΕΤΕΛ»
Την άποψη ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα πρέπει να τρέξει και για λογαριασμό άλλη ομάδας εξέφρασε ο υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν.

Μπορεί ο Μπέρνι Έκλεστοουν πολλές φορές να έχει δηλώσει… οπαδός του Φερνάντο Αλόνσο ωστόσο αναγνωρίζει το ταλέντο του Σεμπάστιαν Φέτελ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Μάλιστα, ο υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της Formula 1 συμβούλεψε τον Γερμανό πιλότο να μην μείνει για πάντα στη Red Bull, ενώ επισήμανε πως δεν θα έκανε καλό στην καριέρα του μία ενδεχόμενη μεταγραφή στη Ferrari.

«Είναι νέος, δεν θα μείνει όλη του τη ζωή εκεί που είναι τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι πιλότοι θέλουν να ολοκληρώσουν την καριέρα τους στην Ferrari. Αυτό δεν είναι καλό. Νομίζω ότι ο Φέτελ θα πρέπει να πάει σε μία ομάδα που θα τον βοηθήσει να πάρει περισσότερους τίτλους και αυτή δεν είναι απαραίτητα η Ferrari. Ο Φέτελ θα πρέπει να πάει σε άλλη ομάδα για να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει χωρίς τη Red Bull. Ο Σεμπάστιαν έχει χαρίσματα που άλλοι πιλότοι δεν έχουν. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που οδηγεί, αλλά είναι και ο τρόπος που κινητοποιεί την ομάδα του όπως και το ταλέντο του να βοηθάει στην εξέλιξη ενός μονοθεσίου», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ