2013-12-26 21:53:05
Φωτογραφία για Συνέδριο για το ελληνικό χρέος διοργανώνει στο Λονδίνο η Japonica Partners
Το συνέδριο της Japonica Partners αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της παγκόσμιας εκστρατείας να αποδείξει ότι η βαθμολόγηση της Ελλάδας είναι Α+.

Στην διοργάνωση ενός παγκόσμιου συνεδρίου για το ελληνικό χρέος θα προχωρήσει η επενδυτική εταιρεία Japonica Partners στις αρχές του 2014.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο τον ερχόμενο Φεβρουάριο και εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας της εταιρείας «Η Ελλάδα είναι Α+», η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο.

Το συνέδριο θα έχει δυο σκέλη, εκ των οποίων το πρώτο θα τιτλοφορείται «Μια νέα εποχή στην παγκόσμια λογιστική κρατικού χρέους – Καλύτερα νούμερα, καλύτερες επιδόσεις» και το δεύτερο «Μια νέα εποχή στην κρατική λογιστική της Ελλάδας – Υιοθετώντας λογιστική παγκοσμίου κλάσης, δημοσιεύοντας λογιστικές καταστάσεις, επιστρέφοντας σε κόστη δανεισμού Α+ και δημιουργώντας ασυνήθιστη ανάπτυξη».

Σύμφωνα με την εταιρεία τόσο οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι όσο και τα εκλογικά τους σώματα πρέπει να καταλάβουν ότι βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή στην λογιστική κρατικού χρέους, όπου τα καλύτερα νούμερα σημαίνουν καλύτερες επιδόσεις.
epikaira.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ