2013-12-26 21:50:07
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΓΚ : ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ
Για την ψυχική δύναμη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το γεγονός πως δεν τα παράτησαν, αλλά... πείσμωσαν και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι κόντρα στη Χαλ, μίλησε ο Άσλεϊ Γιάνγκ μετά τη νίκη με σκορ 2-3 στο «KC Stadium».

Οι «κόκκινοι διάβολοι», βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ πολύ νωρίς στην αναμέτρηση με τις «τίγρεις», αλλά πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος είχαν φέρει το ματς στα ίσα και στην επανάληψη, πέτυχαν και την πήρη ανατροπή με ένα τρίτο γκολ για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

«Όταν σε ένα ματς βρίσκεσαι ξαφνικά πίσω στο σκορ με δύο γκολ, τότε το πιο φυσιολογικό είναι να απογοητευτείς και να μην το παλέψεις. Εμείς, όμως, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε την κατάσταση και παραμείναμε ψύχραιμοι.

Δείξαμε το ομαδικό πνεύμα, τον χαρακτήρα και τη δύναμή μας και νομίζω ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση», είπε ο Άσλεϊ Γιάνγκ και πρόσθεσε:

«Όπως πάντα, οι νίκες βοηθούν στην αυτοπεποίθησή μας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά έρχεται ακόμα ένα ζόρικο, απέναντι στη Νόριτς. Το μομέντουμ είναι με το μέρος μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ