2013-12-26 23:17:04
Φωτογραφία για Η 11η ΑΓ. ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΙΡΑΖΕΙ... ΦΙΛΙΑ!
Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ είναι αφιερωμένη στο «Δέντρο των Φιλιών», μια δράση που έχει σκοπό να στηρίξει τα ορφανοτροφεία της χώρας!

«Η 11η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ (28-29 Δεκεμβρίου), αφιερώνεται από τον ΕΣΑΚΕ στην σπουδαία δράση της ΟΠΑΠ, «Δέντρο των Φιλιών», της οποίας μοναδικός σκοπός είναι η στήριξη ορφανοτροφείων της χώρας.

Το μπάσκετ, αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, στηρίζει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία εμπράκτως στους 7 αγώνες της 11ης αγωνιστικής. Οι αθλητές όλων των ομάδων, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της ΟΠΑΠ μετουσιώνουν σε πράξη την αγάπη τους για τα παιδιά ανταλλάσσοντας φιλιά στο παρκέ με τους αντιπάλους τους.

Για κάθε ένα από αυτά η Εταιρία προσφέρει ένα ευρώ στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η φωτογραφία των φιλιών να ανέβει στο face book application της ιστοσελίδας της ΟΠΑΠ. Με τον τρόπο αυτό δίνεται σε όλους η δυνατότητα να προσφέρουν τα φιλιά τους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με αυτά ακόμη και μέσα από τον υπολογιστή το κινητό ή και το τάμπλετ τους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ