2013-12-27 01:05:08
Φωτογραφία για Σε ανοδική πορεία οι πολιτικοί γάμοι στην Πέγεια της Πάφου
Εξακόσιοι πενήντα πολιτικοί γάμοι τελέστηκαν στο Δήμο Πέγειας κατά το έτος 2013 σύμφωνα με την Μαρία Γιάγκου λειτουργό γάμων στο Δήμο Πέγειας.

Η κ. Γιάγκου, ερωτηθείσα σχετικά, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο Δήμος Πέγειας αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς τέλεσης πολιτικών γάμων, τα έσοδα των οποίων αφήνουν στους Δήμους ένα σημαντικό κονδύλι ετησίως.

Πρόσθεσε πως οι περισσότεροι πολιτικοί γάμοι που τελέστηκαν στο δήμο Πέγειας αυτό το έτος ήταν από ζευγάρια Βρετανών και Ρώσων. Πολιτικοί γάμοι τελέστηκαν όμως – όπως είπε- και από ζευγάρια από την Ρουμανία και κάποια από την Αμερική.

Σύμφωνα με την κ. Γιάγκου το τελευταίο διάστημα καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για προσέλκυση νέων αγορών με την προβολή του Δήμου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Πρόσθεσε ακόμη πως ο Δήμος Πέγειας συμμετέχει σε πολλές εκθέσεις γάμων που γίνονται στη Μεγάλη Βρετανία .


Όσον αφορά το ερχόμενο έτος παρατήρησε, πως η νέα χρονιά σε σχέση με την τέλεση πολιτικών γάμων θα κυμαίνεται σε καλύτερα επίπεδα , παρουσιάζοντας μια αύξηση της τάξης του 20 %, ενώ για το 2015 άρχισαν ήδη οι προκρατήσεις. Συγκεκριμένα είπε « για το 2014 έχουν γίνει προκρατήσεις για 400 πολιτικούς γάμους, κυρίως από ζευγάρια Βρετανών».

Η κ. Γιάγκου σημείωσε πως η περιοχή είναι ιδανική για την τέλεση πολιτικών γάμων αφού έχει μετατραπεί σε έναν πανέμορφο τουριστικό προορισμό , ενώ αρκετοί ξένοι επιλέγουν την Πέγεια για μόνιμο τόπο διαμονής τους.

Οι πολιτικοί γάμοι συνέχισε , τελούνται είτε σε κάποιους επιλεγμένους χώρους εκτός δημοτικού μεγάρου όπως σε ξενοδοχεία, επαύλεις, στη πανέμορφη παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων αλλά και στον μοναδικό χώρο της Βρύσης των Πεγειώτισσων .

Η προσπάθεια της τοπικής Αρχής κατέληξε, θα συνεχιστεί, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων ζευγαριών από όλες τις περιοχές του κόσμου.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ