2013-12-27 02:33:09
Φωτογραφία για Λαμία: Ζευγάρι συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω για κλοπή
Με χειροπέδες στα χέρια κατέληξε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, ζευγάρι αθιγγάνων που αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα από... εγκαταλελειμμένη επιχείρηση-αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στον παράδρομο της Ε.Ο. Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή, εντόπισαν ένα ύποπτο μαύρο όχημα στην πίσω πλευρά του κτιρίου.

Φτάνοντας με το περιπολικό, διαπίστωσαν ότι στη θέση του συνοδηγού ήταν μια νεαρή γυναίκα, ενώ από το εσωτερικό του κτιρίου βγήκε τρέχοντας ένας νεαρός άνδρας.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και σε λίγα λεπτά έφτασαν τέσσερα περιπολικά στο σημείο. Όπως προέκυψε η γυναίκα είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου, όσο ο άνδρας θα αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα. Αν και προσπάθησαν να δικαιολογηθούν ότι ήθελαν να πάρουν παλιά λάστιχα, κατέληξαν με χειροπέδες στο τμήμα ασφαλείας Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις, στον παράδρομο της Ε.Ο., που το τελευταίο διάστημα έκλεισαν λόγω κρίσης, έχουν λεηλατηθεί και το εσωτερικό τους έχει αδειάσει από κάθε πολύτιμο αντικείμενο. Ακόμη και οι σχάρες στα φρεάτια περιμετρικά των κτιρίων έχουν εξαφανιστεί.
lamiastar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ