2013-12-27 02:44:07
Φωτογραφία για Το Ισραήλ απάντησε με αεροπορικές επιδρομές σε επίθεση με δύο ρουκέτες
Παλαιστίνιοι μαχητές εκτόξευσαν δύο ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας προς το νότιο Ισραήλ, την Πέμπτη και σε απάντηση πολεμικά αεροσκάφη του Ισραήλ... έκαναν διπλή αεροπορική επιδρομή κατά στόχων της ριζοσπαστικής ισλαμικής οργάνωσης Χαμάς, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Οι ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα έπεσαν σε ανοικτούς ακατοίκητους χώρους και δεν προκάλεσαν τραυματισμούς ή ζημιές, όπως ανέφερε ο ισραηλινός στρατός. Τα μαχητικά αεροσκάφη εν συνεχεία έπληξαν ένα εργοστάσιο παραγωγής όπλων και μια εγκατάσταση αποθήκευσης της Χαμάς. Ένας παλαιστίνιος τραυματίστηκε από τις αεροπορικές επιδρομές, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές στη Λωρίδα της Γάζας.

Η διασυνοριακή βία σημειώνει έξαρση τα τελευταία 24ωρα καθώς την Τρίτη ένας ελεύθερος σκοπευτής από τη Λωρίδα της Γάζας πυροβόλησε και σκότωσε έναν ισραηλινό πολίτη που βρισκόταν στην άλλη πλευρά των συνόρων. Το Ισραήλ αντεπιτέθηκε με αεροπορικές επιδρομές σε δύο στρατόπεδα εκπαίδευσης της Χαμάς και σύμφωνα ιατρικές πηγές του νοσοκομείου της Γάζας σκοτώθηκε ένα κορίτσι που βρισκόταν κοντά σε ένα από τους στόχους.

ΑΠΕ - ΑΜΠ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ