2013-12-27 14:01:05
Φωτογραφία για Δες τις καλύτερες προσφορές σε ένα μόνο site! Lord of the Deals. Προσφορές και κουπόνια με έκπτωση έως και 90%!!
Πλύσιμο αυτοκίνητου με 5€ ή Βιολογικός καθαρισμός με 35€? Θεραπεία Face lifting με 20€ ή Ριζική αποτρίχωση με 30€? Ότι ψάχνεις είναι στο Lord of the Deals και είναι φθηνότερα από οπουδήποτε αλλού! Ανακάλυψε προσφορές σε όλες τις κατηγορίες με ένα απλό κλικ στο lordofthedeals.gr

Δείτε τις πιο sold out προσφορές μας για τον Μήνα Δεκέμβριο

Μόνο με 19€!! ΣΩΣΤΟΣ, ολοκληρωμένος, Βαθύς Καθαρισμός προσώπου με ατμό και οξυγόνο διάρκειας 2 ωρών! Έμφαση στην λεπτομερή εξαγωγή του σμήγματος για δέρμα καθαρό για πολλούς μήνες! Στο πρότυπο κέντρο Ομορφιάς Βούλα Παπαλέξη! (Πλησίον Μετρό Αμπελόκηποι) ! Αρχικής Αξίας 70€ Έκπτωση 73%!!

Δείτε την προσφορά εδώ 

Με Μόνο 5€ Στο Faliro Safe Park Μπορείτε να περιποιηθείτε το αυτοκίνητο σας με Εσωτερικό Πλύσιμο, εξωτερικό Πλύσιμο, γυάλισμα ζαντών & ελαστικών & γυάλισμα ταμπλό! Μην Ψάξετε Φθηνότερο Deal γιατί απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Αρχικής Αξίας 15€ Έκπτωση 67%!!


Δείτε την προσφορά εδώ

Μόνιμη Λιποδιάλυση με 29€!!! Δε Ξανάγινε! Πείτε αντίο στο Περιττό και Αντιαισθητικό Λίπος από το Σώμα σας με (6) Συνεδρίες Cavitation Λιπογλυπτικής Μόνο με 29€ από Αρχική Τιμή 300€ ή με 12 Συνεδρίες Cavitation Μόνο με 49€ απο 600€! Η Επιλογή Είναι Δική σας! Μόνο από το Medichic Δίπλα στο Μετρό του Αγίου Δημητρίου! Και με έκπτωση 90%!!!

Δείτε την προσφορά εδώ

Αυθεντική Βραζιλιάνικη Κερατίνη Brazilian Hair Treatment!!! Χωρίς Φορμαλδεΰδη και με Διάρκεια έως και 5 Μήνες Είναι Ότι Καλύτερο για ίσια και μεταξένια μαλλιά!!! Μόνο με 35€ από Αρχική Τιμή 89€ και με Εφαρμογή από το Εξειδικευμένο Προσωπικό του MS Hair and Beauty Spa στους Αμπελόκηπους (Δίπλα στην στάση μετρό Πανόρμου) και στα Άνω Πατήσια (Πλησίον ΗΣΑΠ)! Έκπτωση 61%!!  

Δείτε την προσφορά εδώ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ