2013-12-27 13:56:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Βουτιά 40% στον τζίρο των καταστημάτων συγκριτικά με τα περυσινά Χριστούγεννα
Το 40% συγκριτικά με την περυσινή εορταστική περίοδο καταγράφει φέτος η πτώση του τζίρου των εμπορικών καταστημάτων της Πάτρας, ανέφερε σήμερα το μεσημέρι, μιλώντας στην εκπομπή "Φόρα παρτίδα" των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105.3 ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργος Βαγενάς.

Ο κ. Βαγενάς ανέφερε μάλιστα ότι απο το ξεκίνημα της κρίσης η πτώση του τζίρου στα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας έχει φτάσει το 80% ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικά κρίσιμο το επόμενο εξάμηνο για την παραμονή εν ζωή πολλών εμπορικών επιχειρήσεων.

Πρόσθεσε δε ότι υπάρχουν καταναλωτές που μπαίνουν σε καταστήματα και ρωτούν... πότε θα ξεκινήσουν οι εκπτώσεις ώστε να κάνουν τότε τις αγορές τους.

"Δείτε τις Τράπεζες σήμερα. Το αδιαχώρητο... Ο κόσμος πληρώνει υποχρεώσεις και δεν του απομένουν χρήματα για αγορές. Γεμάτες Τράπεζες, άδεια καταστήματα", είπε ο κ. Βαγενάς υπογραμμίζοντας ακόμη ότι αν δεν υπάρξουν άμεσα μέτρα τόνωσης της αγοράς και ελάφρυνσης των φορολογικών και ασφαλιστικών βαρών απειλούνται με λουκέτο οι μισές εμπορικές επιχειρήσεις της Πάτρας.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ