2013-12-27 19:10:48
Φωτογραφία για Προσοχή: Μείνετε μακριά από Ανεπίσημο MobileSubstrate Patches
Όπως έχουμε αναφερθεί ξανά το jailbreak αυτή τη στιγμή δεν είναι ολοκληρωμένο καθώς δεν έχει δημιουργηθεί το κυριότερο χαρακτηριστικό και πρόσθετο για αυτό, το mobilesubstrate η αλλιώς το υπόστρωμα όπως αλλιώς λέγεται και για να τρέχουν επάνω του τα διάφορα tweak.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κύριος στο iphone 5S που είναι μια νέα συσκευή και δεν υπήρχε υποδομή για αυτήν γι αυτό και πολλά από τα tweak δεν εγκαθίσταται αλλά και αυτά που κατεβάζετε δεν εμφανίζονται στις ρυθμίσεις.

Ο δημιουργός του Saurik βλέποντας πως έχει κυκλοφορήσει ανεπίσημα στα διάφορα repos μια εκδοχή του mobilesubstrate  γράφοντας στο Reddit εφιστά την προσοχή να μην εγκαταστήσουν αυτό το Patches καθώς μπορεί να τρέξει επικίνδυνος κώδικας για την συσκευή σας καθώς το παλιό δεν έχει φτιαχτεί για το νέο λειτουργικό  και ίσως οδηγήσει την συσκευή σας σε κωλύματα.

Με δεδομένο ότι ξαφνιάστηκα αναφέρει χαρακτηριστικά με την κυκλοφορία του jailbreak και δεν πρόλαβα να προσαρμόσω το mobilesubstrate και μεσολάβησαν και οι αργίες κάνετε λίγο ακόμη υπομονή και από ημέρα σε ημέρα θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση για το ios 7 που είναι ασφαλείς
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ