2013-12-27 20:30:03
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΣΤΟΝ... ΜΠΛΑΤΕΡ Η «ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
Ως ψεύτικο βραβείο χαρακτήρισε τη «Χρυσή Μπάλα» ο τΜίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην πατρίδα του, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και το ρεπό που έχουν οι ερυθρόλευκοι από τις προπονήσεις και έδωσε το «παρών» σε παρουσίαση βιβλίου στη Μαδρίτη, όπου μίλησε για τη... «μάχη» της «Χρυσής Μπάλας» και τα τεκταινόμενα στην Ρεάλ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως δεν… πιστεύει στο βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», εξέφρασε την απορία του για τον Τύπο της Ισπανίας που δεν… προωθεί γηγενείς ποδοσφαιριστές, ενώ με δόση χιούμορ… απένειμε το βραβείο στον Σεπ Μπλάτερ.

Αρχικά, σε ερώτηση αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει το συγκεκριμένο βραβείο, απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει, καθώς είναι ένα ψεύτικο βραβείο. Μου μοιάζει ως ψέμα από την στιγμή που πριν από τρία χρόνια, δεν δόθηκε σε κανέναν Ισπανό ποδοσφαιριστή και δεν καταλαβαίνω τα Μέσα της Ισπανίας που δεν έκαναν το 2010 την ίδια καμπάνια που κάνουν τώρα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αξίζει αυτή την τιμή».


Και συνέχισε για το που θα έδινε την «Χρυσή Μπάλα»: «Θα την έδινα στον Μπλάτερ. Δεν πιστεύω σε αυτόν τον… θεσμό, ούτε όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, ούτε τώρα που είμαι προπονητής. Η συγκεκριμένη τιμή δεν είναι τόσο σημαντική στο ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό».

Τέλος, για την πορεία του Κάρλο Αντσελότι στην Ρεάλ Μαδρίτης, υποστήριξε: «Ο Αντσελότι έχει τον χαρακτήρα να είναι προπονητής της Ρεάλ και είναι ένας νορμάλ άνθρωπος. Ως προπονητής ξέρουμε πως έχει κερδίσει τα πάντα και σίγουρα θα παλέψει για το καλύτερο μέχρι τέλους για την Ρεάλ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ