2012-04-15 18:00:13
Φωτογραφία για Δικομματισμός σημαίνει … «έχω μπάρμπα στην Κορώνη»
Του Γ. ΜαυρέληΥποψήφιου Βουλευτή ΔΗΣΥ στην Περιφέρειας Αττικής.

Email : [email protected]

Iστοσελίδα : imavrelis.aanews.gr

 Σε μια κοινωνία δικαίου τα βάρη μοιράζονται. Στον Ιδιωτικό τομέα, έχουν θυσιαστεί 600.000 θέσεις εργασίας και οι άνεργοι σήμερα έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ. Στο δημόσιο τομέα με εξαίρεση τους συμβασιούχους κανένας δεν έχασε την δουλειά παρά μόνο μέρος του μισθού του.

Το ζήτημα της περιστολής του δημόσιου τομέα τέθηκε από την αρχή της κρίσης, ακολούθησε το 1 (μία) πρόσληψη για κάθε 10 αποχωρήσεις, το φιάσκο της Πασοκικής εφεδρείας και η «ψευτοεφεδρεία» Σαμαρά με το «σπίτι σας και θα σας στέλνω το μισθό ».

Στο πρώτο δίμηνο του 2012, με δικομματική κυβέρνηση, οι δαπάνες του Δημοσίου μειώθηκαν κατά 8% σε σχέση με το αντίστοιχο δίμηνο του 2010 την στιγμή που οι μειώσεις σε μισθούς που είχαν υποστεί οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι ήταν άνω του 20%.


Συμπέρασμα οι θυσίες των φορολογουμένων σε εργασία και μισθούς, σε χαράτσια και έκτακτες εισφορές πήγαν στράφι έπεσαν στην μαύρη τρύπα του Δημόσιου τομέα.

Το δικομματικό κατεστημένο ακολουθεί … το «μπάρμπα στην Κορώνη».

Οι Πασχαλινές-εποχιακές ρουσφετολογικές προσλήψεις υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ του κ. Βορίδη έγιναν λόγω παράδοσης 17 ετών, χωρίς να το πάρει είδηση το «παλικάρι με το τσεκούρι». Δηλώνει στο «Πρώτο θέμα» της Κυριακής 1-4 σελ.57 «δεν αποκηρύσσω το παρελθόν μου».

Στα ΑΕΙ οι πρυτανικές αρχές βοηθούμενες από βίαιες ομάδες φοιτητών και διδασκόντων αρνούνται να εφαρμόσουν το νόμο γιατί τάχα έχει ατέλειες.

Ο κ. Μπαμπινιώτης (απειλών ότι θα παραιτηθεί….) δείχνει«αδύναμος» να καταλάβει αν το ζήτημα είναι στον τρόπο διοίκησης, στην διαδικασία εκλογής, στην χρηματοδότηση, στην λειτουργία των ΑΕΙ, στην ψήφο των φοιτητών.

Ο Υπουργός Παιδείας του δικομματικού κατεστημένου, όντας ταυτόχρονα Πρόεδρος του μεγαλύτερου μη δημόσιου εκπαιδευτικού οργανισμού της χώρας δηλ. ελέγχων και ελεγχόμενος , ταυτίζεται απόλυτα με όσους αρνούνται να εφαρμόσουν το νόμο. Στέλνει στην Βουλή απανωτές τροπολογίες …ώστε να «λειτουργήσει» ΑΕΙ και Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια πέρα από τον υπάρχοντα νόμο !!!

Φανταστείτε τον κ. Μπαμπινιώτη, αυριανό Υπουργό Παιδείας του δικομματισμού.

Είναι ώρα, ο δικομματισμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τα πρόσωπα που τον εκπροσωπούν, να πάνε στην εφεδρεία… η κάλπη είναι αύριο. Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ