2012-04-15 19:04:05
Φωτογραφία για Ποινική ευθύνη για δόλια απόσπαση ψήφου
Θα ήθελα να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις για τα κόμματα που ζητούν την ψήφο μου.

Δεν έχουν καταλάβει απολύτως τίποτα, δεν έχουν τύψεις για την κατάντια της χώρας.

Εξακολουθούν ακόμα και τώρα να κάνουν παραδοσιακό προεκλογικό αγώνα και επειδή το “Θα” δεν μετράει πλέον ακόμα και στον πιο αδαή ψηφοφόρο , το σύνθημα τους είναι μνημόνιο ή όχι μνημόνιο.

Σαν αδαής όμως ψηφοφόρος θα επιθυμούσα μία εμπεριστατωμένη εξήγηση για την μία και την άλλη περίπτωση με πειστικές λύσεις.

Για τους μνημονικούς , η λύση της ανάπτυξης δεν με πείθει γιατί είναι ανέφικτη .

Δεν είναι δυνατόν να ανταγωνιστούμε τις ανατολικές χώρες σε αγροτικά και άλλα προϊόντα και την υψηλή τεχνολογία των χωρών της δύσης .

Είναι σαν να λες σε ένα ψιλικατζίδικο της γειτονιάς που χρωστάει δυο φορές την αξία του και δεν μπαίνει πελάτης, να καλέσει επενδυτές και να το κάνει σουπερ μάρκετ, έλεος .


Για τους αντιμνημονιακούς , θα ήθελα πειστική απάντηση για την πορεία μας στην δραχμή και με δραχμή εθνικό νόμισμα ,πως θα αντιμετωπιστεί η μεταβατική κατάσταση.

Η θεωρία ότι το εθνικό νόμισμα είναι ένα αναπτυξιακό εργαλείο ,από μόνη της δεν είναι πειστική γιατί θα υπάρξουν ισχυροί κλυδωνισμοί και θα πρέπει να υπάρχει σοβαρό σχέδιο αντιμετώπισης της μεταβατικής κατάστασης.Εδώ δεν μου λέει κανείς τίποτα .

Επειδή βαρέθηκα τον κάθε εκπαιδευόμενο μάγο με προϋπηρεσία στην αποτυχία διακυβέρνησης χώρας να μου πετάει σλόγκαν και μετά με πόνο ψυχής να μου ανακοινώνει ότι με καταστρέφει οικονομικά για να σώσει την χώρα , θα ήθελα το εξής:

Όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτές τις εκλογές να συντάξουν ένα συμβόλαιο με τα μέτρα που θα λάβουν και με ρήτρα ισόβιας κάθειρξης για τον ηγέτη κόμματος που δεν θα του βγουν στην πορεία , χωρίς δικαιολογίες ,υπογεγραμμένο από τον ηγέτη του κόμματος ως πρώτο συμβαλλόμενο και θα ισχύσει όταν επικυρωθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα η εμπιστοσύνη προς αυτόν από το εκλογικό σώμα και κυβερνήσει την χώρα ή συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας .

Αρκετά η κοροϊδία από θρασύτατους μικροαπατεώνες που αποσπούν αβασάνιστα την ψήφο του κόσμου, να υπάρχει ποινική ευθύνη.
olympia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αμαρτωλή «TORCASO Investment Ltd»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αμαρτωλή «TORCASO Investment Ltd»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ