2012-04-15 20:08:13
Φωτογραφία για Δυσοίωνο το μέλλον του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό
Δυσοίωνο το μέλλον του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό 15/4/2012  Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η περίπτωση παραμονής του Λουίς Ντιόγκο στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι. Μάνατζερ ήδη "ψάχνονται" για ομάδες που μπορεί να ενδιαφερθούν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Γύρισε τον Γενάρη στον Ολυμπιακό με σκοπό να κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στο Λιμάνι.

Ο λόγος για τον Λουίς Ντιόγκο και την επανένταξη του στους ερυθρόλευκους τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι γεγονός πως έχει προσπαθήσει αρκετά αυτό το τετράμηνο της παρουσίας του στον Ολυμπιακό και όσες φορές χρησιμοποιήθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, βοήθησε την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνει να μην απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ισπανού τεχνικού και είναι σχεδόν μόνιμα εκτός 18άδας στα ματς των Πειραιωτών.


Το γεγονός που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό στην περίπτωση Ντιόγκο, είναι το γεγονός πως ο Βαλβέρδε εξακολουθούσε να πιστεύει στις ικανότητες του παίκτη ακόμη και όταν δεν το έκανε κανείς άλλος.

Άρα το θέμα του παραγκωνισμού του δεν έχει να κάνει με την προσωπική άποψη του προπονητή για την αξία του Βραζιλιάνου. Προφανώς ο Ντιόγκο όμως δεν έπεισε τον Βαλβέρδε πως μπορεί να ταιριάξει στο σύνολο και το ποδόσφαιρο που οραματίζεται ο 48χρονος κόουτς να αποδίδει ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο.

Με την επιστροφή του Μήτρογλου το καλοκαίρι, αλλά και το γεγονός πως ο Ντιόγκο πιάνει θέση ξένου, το μέλλον του Βραζιλιάνου επιθετικού στο Λιμάνι μοιάζει δυσοίωνο.

Βέβαια από τη στιγμή που όλα είναι στον "αέρα" όσον αφορά την παραμονή του Βαλβέρδε στον Πειραιά, αλλά και την παρουσία των υπόλοιπων επιθετικών στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου (το συμβόλαιο του Πάντελιτς εκπνέει το καλοκαίρι, ενώ αναμένονται προτάσεις ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτηση των Μιραλάς και Τζεμπούρ), κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί... Ακόμη και να μείνει ο Ντιόγκο στην ομάδα, έστω και σαν λύση ανάγκης.

Πάντως οι εκπρόσωποι του παίκτη είναι ήδη στο "ψάξιμο" για ομάδες που μπορεί να ενδιαφερθούν για τον πελάτη τους το καλοκαίρι, εφόσον αυτός δεν συνεχίσει στο Λιμάνι και στρέφουν το ενδιαφέρον τους ακόμη και σε συλλόγους της Άπω Ανατολής.

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θρήνος και στην Βενεζουέλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θρήνος και στην Βενεζουέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ