2012-04-15 21:44:57
Φωτογραφία για ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ο διεθνής τερματοφύλακας του πόλο του Ολυμπιακού, Νίκος Δεληγιάννης μίλησε στον "Flash 96 FM" για τη φετινή πορεία της ομάδας του αλλά και της Εθνικής.

Αναλυτικά ο Νικόλας Δεληγιάννης, είπε:

Για το γεγονός ότι, παρά την περικοπή των δαπανών, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει πρωταθλητισμό:

«Χωρίς τη συμβολή των αθλητών δε γίνεται τίποτα. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια το καλοκαίρι, είχαμε την επιλογή να φύγουμε ή να μείνουμε. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και νομίζω ότι, τα παιδιά που αποφάσισαν να μείνουν στον Ολυμπιακό, δικαιώθηκαν για την επιλογή τους. Δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι, είναι πάρα πολλά πράγματα διαφορετικά, τα οποία ο αθλητής βάζει στη ζυγαριά και αποφασίζει. Κάπως έτσι λειτουργήσαμε.

Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο και το στοιχείο του δεσίματος με το σύλλογο. Ακόμα και στα επαγγελματικά σπορ, παίζουν ρόλο και κάποια στοιχεία που δεν έχουν να κάνουν στενά με το οικονομικό κομμάτι».


Για το στοιχείο που κατάφερε να κρατήσει στην ομάδα το πνεύμα του πρωταθλητή:

«Να πώς την αλήθεια δεν το έχω καταλάβει ακόμη. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, κάναμε αρκετά καλή πορεία στην Ευρώπη. Αποχώρησαν από την ομάδα 7-8 παίκτες το καλοκαίρι και, αν με ρώταγε κάποιος τον περασμένο Σεπτέμβρη αν η ομάδα είχε αυτήν την πορεία, δε θα το πίστευα με τίποτα. Ίσως το γεγονός ότι το τμήμα του πόλο έχει πλέον αποκτήσει ειδικό βάρος και πορεύεται περνώντας δύναμη από αυτό να εξηγεί πολλά».

Για το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο ντέρμπι. Έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για μας, αφού ουσιαστικά είναι το 2ο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, μετά από αυτό με τη Βουλιαγμένη. Τα θέλουμε για να κατακτήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας στην επόμενη φάση».

Για το εξωπραγματικό γεγονός ότι η Εθνική ομάδα πόλο πηγαίνει για 14η φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες:

«Έτσι δείχνει η Εθνική, ότι μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα. και αυτή η ομάδα πορεύεται με ειδικό βάρος. Είμαστε πολύ τυχεροί που την απαρτίζουμε αυτήν την εποχή. Στο προολυμπιακό ήμασταν οι μισοί από την παλιά φουρνιά και οι άλλη μισοί πολύ νέοι σε αυτήν την ομάδα. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο.

Μπορεί φέτος να μην πάμε διακοπές, αλλά είναι πραγματικά ανεπανάληπτο να συμμετέχεις στην Εθνική. Είναι στιγμές που δεν πρόκειται να τις ζήσεις ξανά και έτσι θυσιάζεις πολλά άλλα πράγματα».

Για το τι ξεχώρισε από τον φετινό ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό:

«Η συνοχή του, που είχε μεγάλη διάρκεια. Έφτασε μέχρι την άνοιξη να διεκδικεί και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa league, αν και η άτυχη στιγμή με τη Μέταλιστ δεν του επέτρεψε να συνεχίσει. Δεν ήταν συνηθισμένο για τις Ελληνικές ομάδες να είναι μέσα σε όλους του τους στόχους. Νομίζω ότι η φετινή του χρονιά θα πρέπει να αποτελέσει τη βάση για να γίνει μια πολύ μεγάλη ομάδα και στην Ευρώπη»! olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ