2012-04-15 21:37:06
Φωτογραφία για Ποιος κρύβεται πίσω από την κουκούλα του τηλεοπτικού ληστή;
Έχει μετανιώσει για τη διαφήμιση που έκανε για λογαριασμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας;

Ο Παντελής Δεντάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις αλάνες της Παλιάς Κοκκινιάς. Από το Δημοτικό ακόμα είχε σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει ηθοποιός, κάτι που ήρθε στη ζωή του αρκετά αργότερα...

"Μετά το σχολείο σπούδασα τουριστικές επιχειρήσεις στα ΤΕΙ. Τα ταξίδια είναι το πιο βασικό κομμάτι της ζωής μου. Χωρίς το θέατρο μπορώ να ζήσω, χωρίς ταξίδια όχι".

Ο Παντελής δίνεται ψυχή τε και σώματι στη Δημοτική Θεατρική Ομάδα του Κορυδαλλού, ενώ δίνει εξετάσεις και περνάει στο Εθνικό από όπου αποφοιτά ως αριστούχος.

"Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο Εθνικό, στον "Βασιλικό" του Μάτεσι με τον Κώστα Ρηγόπουλο, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, καλλιτεχνικού διευθυντή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Έχω αρνηθεί προτάσεις και επέλεξα να δουλέψω σε δυο τρεις τηλεοπτικές δουλειές που μου άρεσαν, όπως ο "Γιούγκερμαν", ο "Καρυωτάκης" και το σίριαλ του Περάκη "Λούφα και Παραλλαγή".


Το μοναδικό "ναι" στον κόσμο των εμπορικών θα ειπωθεί από τον Παντελή μέσα από τη συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ μεγάλης κινητής τηλεφωνίας.

"Έκανα μια διαφήμιση, αυτό είναι όλο. Το project ήταν πολύ καλό και ο σκηνοθέτης εξαιρετικός. Δεν σου κρύβω βέβαια ότι στην αρχή έπαιξα με τη συνείδησή μου το παιχνίδι των τύψεων, στη συνέχεια το είδα ως παραχώρηση και κάπου τα έβαλα λίγο με τον εαυτό μου. Τελικά, όμως, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα".

Ο ίδιος λέει για την εποχή της κρίσης: "Με τρομάζουν οι μέρες που διανύουμε όχι τόσο όσον αφορά στο επάγγελμά μου, αλλά στο τι βιώνει ο κόσμος. Θεωρώ ότι η τέχνη είναι πολύτιμο αγαθό, αλλά όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες τα προβλήματα του δικού μου κόσμου φαντάζουν ασήμαντα".

himaira.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χριστος Ανέστη...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χριστος Ανέστη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ