2012-04-16 07:03:05
Φωτογραφία για Θρήνος στον Βόλο, για 2 νεκρούς, σε 2 τροχαία, ανήμερα του Πάσχα
Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, ανήμερα του Πάσχα, στον Βόλο, με 2 νεκρούς και 4 τραυματισμένους, σε δύο τροχαία δυστυχήματα. Νεκροί είναι ο 40χρονος  Γ.Κ. και η 51χρονη Κ.Ε., ενώ στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 4 ακόμα τραυματισμένοι Βολιώτες, από τα 2 δυστυχήματα.

Σύμφωνα με το e-volos, το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19.00 το απόγευμα, στην Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος της περιοχής Αϊβαλιώτικα, όταν ένα I.X., αφού συγκρούστηκε με δίκυκλο του αντίθετου ρεύματος, δευτερόλεπτα αργότερα συγκρούστηκε μετωπικά και με Ι.Χ., διερχόμενο επίσης το αντίθετο ρεύμα, στο οποίο επέβαιναν, εκτός του οδηγού και 2 συνεπιβάτες, εκ των οποίων η μία, η 51χρονη Κ.Ε. δεν άντεξε τα τραύματα της σύγκρουσης.

Ο οδηγός του μοιραίου Ι.Χ., η δεύτερη συνεπιβάτης του, ο 27χρονος αναβάτης του δικύκλου και ο οδηγός που συγκρούστηκε με τα δύο ως άνω οχήματα, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Το δεύτερο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10.00 το βραδύ, στην Λεωφόρο Λαρίσης, στο ύψος του διαδημοτικού Κοιμητηρίου "Κούκος", όταν ο 40χρονος αναβάτης Γ.Κ. δικύκλου μεγάλου κυβισμού, κινούμενος με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα προς Βόλο, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα, με τραγικό για τον ίδιο αποτέλεσμα. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O Kαιρός σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O Kαιρός σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ