2012-04-16 09:00:13
Φωτογραφία για Βαγγέλης Νάστος  Ελπίζω να γράψουμε ιστορία με τον τίτλο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Νάστου στο Novasports. 

-Τί προσδοκάς από τη συμμετοχή σου σε έναν δεύτερο συνεχόμενο τελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο; 

"Κοίτα πέρσι για μένα ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα και για την καριέρα μου, γιατί ήρθα σε μία ομάδα μπορώ να πω μεσαίας κατηγορίας η οποία εξασφάλισε για πρώτη φορά την είσοδο

της στον τελικό. Άσχετα πως πήγε το παιχνίδι το περσινό το οποίο λέμε πως ήταν ο τελικός της ντροπής. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δεν έγινε κάτω από τις συνθήκες που θα θέλαμε, όμως έχει τελειώσει πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πλέον μας ενδιαφέρει ο φετινός τελικός με έναν άλλο αντίπαλο, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πρωταθλητής, αλλά είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα δώσουμε τα πάντα, στα ενενήντα λεπτά θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε έναν τίτλο." 

-Πόσο δύσκολη κάνει την αποστολή σας το γεγονός ότι απέναντί σας θα έχετε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό; 


"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με ποιότητα, με πολλούς παίκτες, αλλά είναι ενενήντα λεπτά. Δεν είναι ένα ολόκληρο πρωτάθλημα που θα πεις ότι έχουμε τη μια Κυριακή καλή και την άλλη όχι. Το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε καλά τη συγκεκριμένη μέρα και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50-50." 

-Πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση ενός τίτλου για τον Ατρόμητο; 

"Είναι μια διάκριση που ο καθένας θέλει να την ζήσει, από τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τη διοίκηση που έχει καταφέρει αυτά τα τρία χρόνια που εγώ βρίσκομαι εδώ πέρα πολύ καλά πράγματα. Για μένα ίσως είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχω στην καριέρα μου, γιατί όπως είπα, ο Ατρόμητος δεν είναι η ομάδα η μεγάλη η οποία κάθε χρόνο μπορεί να πηγαίνει τελικό. Αλλά είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει φέτος ότι έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία, σταθερή και θα είναι και ότι καλύτερο να κερδίσουμε έναν τίτλο." 

-Αντιλαμβάνεστε ότι γράφετε ιστορία; "Ισως κάποιοι παίκτες που ήταν και πέρσι εδώ να μην το έχουμε εμπεδώσει πολύ καλά, γιατί ζήσαμε και τον περσινό τον τελικό, αλλά σιγά-σιγά που περνάνε οι μέρες καταλαβαίνουε τί έχουμε καταφέρει. Ελπίζω να γράψουμε ιστορία με τον τίτλο." stoiximata
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΝΤ: όχι σε εκτροχιασμούς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΝΤ: όχι σε εκτροχιασμούς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ