2012-04-16 09:15:04
Φωτογραφία για Ο 37χρονος «μαχητής» Λύμπε
Μπορεί να μην έχει πολλούς τίτλους και διακρίσεις στο παλμαρέ του, όμως ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ΑΕΚ και συνεχίζει στα 37 του χρόνια να είναι από τους σημαντικότερους παίκτες της.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του, και παράλληλα την τελευταία σεζόν της καριέρας του. Παρά ταύτα, σε αυτήν ήδη έχει συμπληρώσει 1.819 αγωνιστικά λεπτά και είναι ο έκτος παίκτης της Ένωσης με περισσότερα λεπτά συμμετοχής με 23 συμμετοχές, και έχει σκοράρει 8 φορές, τις περισσότερες δίνοντας βαθμούς στην Ένωση.

Τα παραπάνω δείχνουν όσο σημαντικός είναι ο Λυμπερόπουλος για την ΑΕΚ στη δύση της καριέρας του, ίσως να είχε περισσότερες συμμετοχές αν δεν είχε κιτρινιστεί 11 φορές, τις περισσότερες στην πολύχρονη καριέρα του.

Ο βετεράνος άσος της ΆΕΚ έχει χάσει μόλις 5 ματς για το πρωτάθλημα (εντός - εκτός με ΠΑΣ Γιάννινα, με Κέρκυρα, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό). Σε λεπτά συμμετοχής τον περνάνε μόνο ο Κοντοές, ο Μανωλάς, ο Λεονάρντο, ο Καράμπελας και ο Αραμπατζής.

Ο Μεσσήνιος επιθετικός θα κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το Euro, ωστόσο, πριν από αυτό έχει αναλάβει ακόμη μια δύσκολη τελευταία υποχρέωση: Να βγάλει πρώτη την ΑΕΚ στα play offs. Έτσι θέλει να ανταποδώσει και να κλείσει την πλούσια καριέρα του.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ