2012-04-16 09:16:34
Φωτογραφία για ΓΕΕΘΑ: Twitter αντί …διαταγών για την επίθεση στο Αφγανιστάν!
‘Eληξε ο συναγερμός στην Καμπούλ,μας ενημερώνει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος από το Twitter:

"Λήξη Συναγερμού στη Καμπούλ. Η ISAF ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξαν απώλειες στο προσωπικό της απο τις σημερινές επιθέσεις", είναι το ακριβές μήνυμα.

Αρκετά νωρίτερα χθές είχε αναγγείλει την επίθεση ως εξής:

»Επιθέσεις σε Στρ(ατόπε)δα στη Καμπούλ. Και στο δικό μας. Άμεση αντίδραση της φρουράς. Όλα καλά. Δεν είμαστε εμείς ο στόχος. Αλλά επαγρυπνούμε».

Καλές οι πληροφορίες και τα μηνύματα αλλά από που και ως που …γνωρίζει ότι οι Ελληνες δεν ήταν »στόχος»; Έγραφαν μήπως …παραλήπτη πάνω οι σφαίρες των Καλάσνικοφ και των RPG που έριξαν οι Ταλιμπάν; Θα έκαναν …ελιγμούς οι σφαίρες μόλις …έβλεπαν …Γιουνάν;

Είναι προφανές ότι στόχοι ήταν όλοι οι ΝΑΤΟικοί και όλα τα άλλα είναι- επιτρέψτε μας στρατηγέ- ολίγον αφέλεια… Και μάλιστα επικίνδυνη διότι εφησυχάζει το προσωπικό
. Επιπλέον παραπλανεί – και στρατιωτικούς – που διαβάζουν »λήξη συναγερμού», ενώ άλλα έχει διατάξει ο τοπικός συμμαχικός επιχειρησιακός διοικητής που έχει και την ευθύνη για τοπροσωπικό. Οι 99 Ελληνες δεν είναι υπό εθνικό έλεγχο… Υπάρχει και νομικό θέμα, παρά το πομπώδες »επαγρυπνούμε» Πολύ περισσότερο ισχύουν όλα αυτά καθώς η ανακοίνωση του ίδιου του ΓΕΕΘΑ λέει τα εξής: » Το στρατόπεδο στην Καμπούλ του Αφγανιστάν, στο οποίο στρατωνίζεται η Ελληνική Δύναμη, μαζί με άλλες Συμμαχικές Δυνάμεις, δέχτηκε πυρά ελαφρών όπλων πεζικού και αντιαρματικών όπλων από αγνώστους. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων επιθέσεων κατά κυβερνητικών κτηρίων και στρατοπέδων στην περιοχή της Καμπούλ και άλλων περιοχών του Αφγανιστάν. Οι Ελληνικές και Συμμαχικές Δυνάμεις ανταπέδωσαν αμέσως τα πυρά και το συμβάν έληξε χωρίς να υπάρξει κανένας απολύτως τραυματισμός.Το στρατόπεδο – προσέξτε -παραμένει σε συναγερμό και απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις από τον Συμμαχικό Διοικητή της Καμπούλ».

Καλά τα social media αλλά προσοχή: Άλλο χρήση και άλλο …κατάχρηση… 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο 37χρονος «μαχητής» Λύμπε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο 37χρονος «μαχητής» Λύμπε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ