2012-04-16 09:14:06
Φωτογραφία για «Θα είμαι μαζί με τον Τόλη και στα δύσκολα»
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η πρώην υφυπουργός τουρισμού Άντζελα Γκερέκου. Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου μίλησε για την... οικογένειά της αλλά και τις περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη που είχε τα τελευταία χρόνια ο σύζυγός της.

«Όπως για κάθε γυναίκα, η πρώτη έννοια μου είναι το παιδί μου», αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα η κ. Γκερέκου αναφέροντας ότι τόσο εκείνη όσο και η κόρη της Μαρία χάρηκαν πολύ με την επιστροφή του Τόλη Βοσκόπουλου στις νυχτερινές πίστες.

Παράλληλα, μίλησε για τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση» που έχει κατά καιρούς δεχθεί αλλά και για τις φορολογικές εκκρεμότητες που προέκυψαν με τον σύζυγό της και την οδήγησαν σε παραίτηση από τα πολιτικά της καθήκοντα.

«Επέλεξα να παραιτηθώ για να μην βλάψω τον πρωθυπουργό και την ίδια την κυβέρνηση» απαντά και συνεχίζει αναφερόμενη στις αήθεις επιθέσεις που εξακολουθεί να δέχεται.

«Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από τη μέση, ξέρω πως να τα αντιμετωπίζω και οι άνθρωποι που με γνωρίζουν και με εμπιστεύονται αντιλαμβάνονται επίσης πολύ καλά πού τελειώνει η αλήθεια και πού ξεκινά η συκοφαντία».


Όσο για το λόγο που την κάνει να κατεβεί και πάλι στις εκλογές, δήλωσε: «Η αγάπη μου για την Κέρκυρα. Λόγος που σήμερα είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Έχω προσφέρει στο νησί μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Τέλος σε ό, τι αφορά τον σύζυγό της αποκάλυψε πως «Θα είμαι με τον Τόλη μαζί και στα δύσκολα», δείχνοντας πως οι περιπέτειες που είχε ο σύζυγός της με τη Δικαιοσύνη όχι μόνο δεν έβλαψαν τη σχέση τους αλλά την έκαναν ακόμη πιο δυνατή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ