2012-04-16 12:48:05
Φωτογραφία για Χάνει το Final Four ο Κρστιτς !
Με σπασμένο το μικρό δάχτυλο του μικρού του ποδιού έπαιζε εδώ και τρεις εβδομάδες ο Νέναντ Κρστιτς αλλά το ιατρικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχε αντιληφθεί και πλέον ο Σέρβος μπορεί να χάσει ακόμα και το Final Four.

Έξαλλος είναι ο Νέναντ Κρστιτς με το ιατρικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφού εδώ και καιρό διαμαρτύρεται ότι πονάει αλλά συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά. Οι εξετάσεις όμως στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ο Σέρβος σέντερ έχει κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού ποδιού και έπαιζε στην κατάσταση αυτή εδώ και τρεις εβδομάδες!

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Κρστιτς που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Μόλις ανακάλυψα ότι έπαιζα τρεις εβδομάδες με σπασμένο δάχτυλο!». Η συμμετοχή του Σέρβου επομένως στο Final Four της Πόλης μόνο σίγουρη δεν είναι και τα νέα αυτά είναι φυσικά ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό που θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό. Ο Κρστιτς φέτος είναι από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά στην ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας καθώς 14.5 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ