2012-04-16 12:44:28
Φωτογραφία για Το στρατιωτικό χαιρετισμό των PCCTS, Ναϊτών Ιπποτών έκανε στην έναρξη της δίκης του ο Μπρέιβικ! (ΦΩΤΟ)
 Μόλις οι αστυνομικοί του έβγαλαν τις χειροπέδες, έσφιξε τη γροθιά του και τη σήκωσε ψηλά. Στη συνέχεια, έφερε το χέρι του στο ύψος της καρδιάς. Το στρατιωτικό χαιρετισμό των PCCTS, Ναϊτών Ιπποτών έκανε ο  Μπρέιβικ μπροστά στους επιζήσαντες και στις οικογένειες εκείνων που δολοφόνησε εν ψυχρω.

Η υπερυψωμένη γροθιά χαιρετισμός είναι ....το σήμα κατατεθέν των Ναϊτών Ιπποτών και δεν έχει σχέση με φασιστικό χαιρετισμό όπως κακώς γράφουν πολλά "έγκυρα" site.Η γροθιά συμβολίζει τη δύναμη, την τιμή και περιφρόνηση κατά της μαρξιστική της Ευρώπης, ενώ το λευκό γάντι συμβολίζει την αγνότητα, το καθήκον, η συγγένεια και το μαρτύριο.

Στο γνωστό πια μανιφέστο του, ο 33χρονος Μπρέιβικ αναφέρεται στον συγκεκριμένο χαιρετισμό: αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την τιμή και την πρόκληση απέναντι στους μαρξιστές τυράννους της Ευρώπης, όπως λέει ο ίδιος.

O στρατιωτικός χαιρετισμός μας δεν έχει καμία σχέση με τη λεγόμενη «Λευκή Δύναμη» χαιρετισμός ή τον «Ρωμαϊκό χαιρετισμό" (Saluto Romano),γνωστός και ο ως ο Ναζιστικός που χρησιμοποιείται από τους Εθνικοσοσιαλιστές.


Σήμερα, διαβάστηκε το κατηγορητήριο. Κατηγορείται για τρομοκρατία και για ανθρωποκτονίες από πρόθεση. Την Τρίτη θα καταθέσει ο ίδιος ο μακελάρης. Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει δέκα εβδομάδες.

 "Παραδέχομαι τα γεγονότα, αλλά δεν παραδέχομαι την ενοχή μου", τόνισε όταν ρωτήθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου Ελιζαμπέτ Αρντζεν. Ο Μπρέιβικ όχι μόνο δηλώνει αθώος, αλλά σύμφωνα με την υπεράσπισή του, θα ισχυριστεί πως βρισκόταν σε "νόμιμη άμυνα" απέναντι στους "προδότες της πατρίδας του".

Δήλωσε επίσης... συγγραφέας και δε δίστασε να διορθώσει τον δικαστή όταν είπε πως είναι άνεργος. "Αυτό δεν είναι ακριβές, είμαι συγγραφέας", είπε ο 33χρονος ακροδεξιός κατηγορούμενος, διευκρινίζοντας πως άρχισε να γράφει στη φυλακή. Και συνέχισε λέγοντας πως το δικαστήριο δεν νομιμοποιείται να τον δικάσει. "Δεν αναγνωρίζω τα νορβηγικά δικαστήρια. Λαμβάνετε εντολές από πολιτικά κόμματα που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα", είπε χαρακτηριστικά.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από Περιφερειακό Δικαστήριο του Όσλο, φυσικά, είναι δρακόντεια. Ο Μπρέιβικ μεταφέρθηκε από τη φυλακή στο χώρο του δικαστηρίου στις 8 το πρωί.

Η περιοχή γύρω από το δικαστήριο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και όλοι όσοι θα εισέλθουν στην αίθουσα, δημοσιογράφοι, συνεργεία, επιζήσαντες και κοινό, περνούν από αυστηρό έλεγχο.

 Αστυνομικά σκυλιά έλεγξαν, από την Κυριακή, το κτίριο, το οποίο φρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Επίσης απαγορεύτηκαν οι πτήσεις μικρών αεροσκαφών πάνω από τη νορβηγική πρωτεύουσα.
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκλογές ...facebook...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκλογές ...facebook...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ