2012-04-16 12:54:05
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Μετακομίζει γιατί της τράκαραν το σπίτι 50 φορές...
Δεν θέλω να φύγω από το σπίτι μου αλλά έχουν γίνει τα νεύρα μου κουρέλια Τις προάλλες έπεσε φορτηγό πάνω στον τοίχο στις 4 τα ξημερώματα. Αρκετά πια, ξεσπάει η Σάντρα Γουόραλ και με το δίκιο της δηλαδή Σε έξαλλη κατάσταση η Βρετανίδα κομμώτρια κάλεσε τις εφημερίδες να πει τον καημό της αναζητώντας μια λύση στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και μια δεκαετία, διάστημα κατά το οποίο έχουν τρακάρει με το σπίτι της περισσότερα από 50 αυτοκίνητα, πολλά εκ των οποίων ήταν φορτηγά.

Οι ζημιές στο σπίτι είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού και η ιδιοκτήτρια πιστεύει ότι με λίγα τραντάγματα ακόμα θα τεθεί σε κίνδυνο η ίδια της η ζωή. Μετά την πιο πρόσφατη σύγκρουση άλλωστε έπεσε στο κρεβάτι του παιδιού της ένα μεγάλο κομμάτι από το ταβάνι ενώ και ο γωνιακός τοίχος έχει αρχίσει να πέφτει.

Κάλεσε μάλιστα τις αρχές να γκρεμίσουν το σπίτι προκειμένου να κάνουν μια διαπλάτυνση δρόμου και να σταματήσουν τα τροχαία στην περιοχή… ή μάλλον στην αυλή της.


Από τότε που μετακόμισε με την οικογένειά της στο γωνιακό σπίτι, 12 χρόνια πριν, υπολογίζει ότι φορτηγό πέφτει στους τοίχους του τέσσερις φορές τον χρόνο αν και τον Οκτώβριο σημειώθηκαν πέντε τρακαρίσματα σε ένα μήνα!

«Εχω αγανακτήσει και κοντεύω να πάθω νευρικό κλονισμό με αυτή την κατάσταση. Μας ξυπνάνε στις 4 το πρωί, αργά τη νύχτα, όλη μέρα κι όλη νύχτα, διάφοροι οδηγοί που πέφτουν πάνω μας.Πολλές φορές είναι και τόσο νευριασμένοι με… το σπίτι που δεν μας δίνουν καν τα στοιχεία τους», δηλώνει η Σάντρα Γουόραλ στη Daily Mail και ονειρεύεται τη νύχτα που θα πέσει κάτω από τα σκεπάσματα χωρίς να φοβάται μήπως καταρρεύσει ο κόσμος γύρω της.
  24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα πρόσωπα στις λίστες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα πρόσωπα στις λίστες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ