2012-04-16 12:53:29
Φωτογραφία για Τσοχατζόπουλος τώρα. Αρχισε την απολογια.Ανοιξε ο δρόμος για την φυλακή
Το κατώφλι του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή πέρασε, λίγο πριν τις 10 το πρωί, ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Εισερχόμενος στο κτίριο της Ευελπίδων, ο κ. Τσοχατζόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά στους δημοσιογράφους. "Σύγγνωμη που σας έφερα εδώ τέτοια μέρα", είπε χαρακτηριστικά.

Ο ανακριτής απέρριψε το αίτημα για νέα προθεσμία, που είχε υποβάλλει ο κ. Τσοχατζόπουλος, εξαιτίας της ογκωδέστατης δικογραφίας, η οποία είναι πάνω από 10 χιλιάδες σελίδες.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος σχεδιάζει να επικαλεστεί την απόφαση του 2000, που αφορά στην ανάθεση της κατασκευής των υποβρυχίων από το ΚΥΣΕΑ, θέλοντας να δείξει ότι δεν έπαιρνε μόνος του αποφάσεις.

Παράλληλα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, ακόμα και τις μίζες, υποστηρίζοντας ότι δεν βρέθηκαν ύποπτα εμβάσματα στον λογαριασμό του, οι off shore εταιρείες δεν του ανήκουν και στα αντικείμενα που έχουν κατασχεθεί, δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό.


Από την πλευρά των δικηγόρων του, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι ανακινείται μία υπόθεση που έχει κλείσει για το ελληνικό κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι έχει παραγραφεί.

Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι επιτίθενται επικοινωνιακά για το ντόρο που προκλήθηκε από την σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου, λέγοντας ότι πήρε κινηματογραφικές διαστάσεις.

Στον ισχυρισμό αυτό η αστυνομία, ανεπισήμως, απαντά ότι αν επρόκειτο να γίνει μία τέτοια σύλληψη, τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά, δηλαδή θα γινόταν με δεκάδες περιπολικά και αστυνομικούς κάτι που δεν έγινε.

Τέλος, οι συνήγοροί του θα υποβάλλουν αίτημα αποφυλάκισης με τη δικαιολογία ότι είναι το πλέον αναγνωρίσιμο πρόσωπο στη χώρα και δεν τίθεται θέμα διαφυγής, καθώς, μέχρι σήμερα, έχει παρουσιαστεί, όποτε τον έχουν καλέσει οι δικαστικές αρχές. Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ