2012-04-16 12:51:58
Φωτογραφία για Ηράκλειο:Βούλγαροι έφεραν ενισχύσεις και με στυλιάρια έστειλαν στο νοσοκομείο 2 νεαρούς Έλληνες επειδή τους έκαναν παρατήρηση...
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όλα έγιναν όταν 2 νεαροί Έλληνες έκαναν παρατήρηση σε 2 νεαρούς από την Βουλγαρία γιατί έκαναν επίδειξη και φασαρία στους δρόμους του οικισμού Κουνάβους του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων με το αυτοκίνητο τους Σύμφωνα με το Cretalive, οι επικίνδυνοι ελιγμοί του οχήματος αναστάτωσαν την περιοχή και δύο Έλληνες, 20 και 21 ετών, αφού τους έκαναν την σχετική παρατήρηση να σταματήσουν, τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν.

Οι αλλοδαποί όμως φτάνοντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σπίτι τους, ζήτησαν "ενισχύσεις" από άλλους συγγενείς και κρατώντας στυλάρια και αξίνες θέλησαν να "πάρουν το αίμα τους πίσω"

Από την συμπλοκή που ακολούθησε τραυματίστηκαν οι δύο Έλληνες, και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο ένας, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος, νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ