2012-04-16 17:15:04
Φωτογραφία για Dwrean.net: όλα δωρεάν
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ανάγκες μας δεν σταματούν ποτέ, δημιουργήθηκε το dwrean.net, που εκπέμπει εδώ και τρία χρόνια περίπου στον Ιστό και φιλοδοξεί να σας βοηθήσει ποικιλοτρόπως να κρατάτε σε φόρμα και πάντα ενημερωμένους τους υπολογιστές σας: αφ' ενός σας προσφέρει προγράμματα και παιχνίδια για τo PC σας, προγράμματα καθ' όλα νόμιμα που μπορείτε να κατεβάσετε πανεύκολα και να χρησιμοποιήσετε οποτεδήποτε θελήσετε. Αφ' ετέρου -και πιο σημαντικό- φροντίζει να μην πληρώνετε για ό,τι κυκλοφορεί δωρεάν στο Internet.

Και επειδή το Διαδίκτυο είναι αχανές και επειδή είναι δύκολο για την πλειονότητα των Ελλήνων να αναζητούν και να εντοπίζουν τα κατάλληλα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν, επιπλέον να βρίσκουν και τις δωρεάν βερσιόν τους, o εν λόγω ο ιστότοπος δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι για τους υπολογιστές και στόχο έχει να «ψαρεύει» καθημερινά κάθε δωρεάν καλούδι από τον Ιστό, προσέχοντας παράλληλα να είναι εκτός από 100% δωρεάν και 100% νόμιμο.


Επίσης ο ιστότοπος διαθέτει πέντε ελληνικές καινοτόμες κατηγορίες:

1) Ελληνικά παιχνίδια για το PC - games κατασκευασμένα από Έλληνα προγραμματιστή ή αναπτυγμένα στην ελληνική γλώσσα.

2) Ελληνικά προγράμματα για το PC: πρoγράμματα κατασκευασμένα από Έλληνα προγραμματιστή ή αναπτυγμένα στην ελληνική γλώσσα.

3) Ελληνικά e-books: ελληνικά ή μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα δωρεάν e-books.

4) Ελληνικά παιχνίδια για το κινητό: παιχνίδια κατασκευασμένα από Έλληνες προγραμματιστές

5) Ελληνικές εφαρμογές για το κινητό: προγράμματα κατασκευασμένα από Έλληνες προγραμματιστές

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ