2012-04-16 17:30:08
Φωτογραφία για Καμπούλ: Έλληνες και Τούρκοι στρατιώτες ανταπέδωσαν πυρά των Ταλιμπάν
Από το in.gr:

Πολλαπλές επιθέσεις στην κεντρική Καμπούλ εναντίον δυτικών πρεσβειών και εναντίον του κοινοβουλίου που βρίσκεται στα δυτικά της αφγανικής πρωτεύουσας εξαπέλυσαν ένοπλες ομάδας Ταλιμπάν, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι και αυτόπτες μάρτυρες.

Σε μία από τις συγκρούσεις ενεπλάκησαν και ελληνικές δυνάμεις, χωρίς ...ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Συγκεκριμένα, στόχος επίθεσης έγινε μία ΝΑΤΟϊκή βάση γνωστή ως Camp Warehouse στα περίχωρα της αφγανικής πρωτεύουσας, όπου Έλληνες και Τούρκοι στρατιώτες ανταπέδωσαν τα πυρά.

Παραθέτω τη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Την 15 Απριλίου 2012 και ώρα 13:46 (ώρα Ελλάδος), το στρατόπεδο στην Καμπούλ του Αφγανιστάν, στο οποίο στρατωνίζεται η Ελληνική Δύναμη, μαζί με άλλες Συμμαχικές Δυνάμεις, δέχτηκε πυρά ελαφρών όπλων πεζικού και αντιαρματικών όπλων από αγνώστους. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων  επιθέσεων κατά κυβερνητικών κτηρίων και στρατοπέδων στην περιοχή της Καμπούλ και άλλων περιοχών του Αφγανιστάν. Οι Ελληνικές και Συμμαχικές Δυνάμεις ανταπέδωσαν αμέσως τα πυρά και το συμβάν έληξε χωρίς να υπάρξει κανένας απολύτως τραυματισμός.


    

Το στρατόπεδο παραμένει σε συναγερμό και απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις από τον Συμμαχικό Διοικητή της Καμπούλ.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Στο Αφγανιστάν, Έλληνες και Τούρκοι ανταποδίδουν μαζί τα πυρά κατά των Ταλιμπάν. Στον Έβρο, Έλληνες και Τούρκοι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ανταλλάξουν πυρά. Παράδοξο. Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ