2012-04-16 17:57:13
Φωτογραφία για Ένας ανήλικος και ένας νεαρός κινδυνεύουν να ακρωτηριαστούν εξαιτίας των βεγγαλικών
Το δεξί του χέρι κινδυνεύει να το χάσει, το αριστερό χέρι και το πρόσωπο του έχουν υποστεί τραύματα και όλα αυτά γιατί προσπάθησε να ανάψει μία αυτοσχέδια κροτίδα. Ο λόγος για έναν 23χρονο από την Λέρο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Λέρου, που διενεργεί και την προανάκριση, ενημερώθηκε για το περιστατικό χθες το βράδυ από το Κέντρο Υγείας του νησιού, πως το μεσημέρι στην περιοχή Παντέλι της Λέρου, ο 23χρονος στην προσπάθεια του να πυροδοτήσει αυτοσχέδια κροτίδα, στην αυλή του σπιτιού του, τραυματίσθηκε σοβαρά στο δεξί του χέρι και ελαφρά στο αριστερό χέρι και το πρόσωπο.

Το βράδυ όμως ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα της Κω από το Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, πως και εκεί ένας 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και διεκομίσθη με αεροδιακομιδή εσπευσμένα και αυτός σε Νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να προσπαθήσουν οι γιατροί να του σώσουν το δάχτυλο, καθώς χθες το απόγευμα  στο Ζηπάρι της Κω, ο 15χρονος στην προσπάθεια του να πυροδοτήσει αυτοσχέδια κροτίδα, στην αυλή του σπιτιού του, τραυματίσθηκε σοβαρά στον αντίχειρα  του αριστερού χεριού.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Κω που διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του πατέρα του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ