2014-01-12 12:47:17
Φωτογραφία για «ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Η Νέα Κηφισιά πήρε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανελευσινιακό, αλλά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κάθε άλλο ευχαριστημένος ήταν από τους παίκτες του, τονίζοντας ότι η εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό προκάλεσε... άγχος και έλλειψη συγκέντρωσης.

«Το σημερινό παιχνίδι είχε μια εικόνα που την είχαμε προβλέψει από τα αποδυτήρια του παιχνιδιού στο ΣΕΦ. Προερχόμαστε από τρεις νίκες και μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτό αντί να μας κάνει καλό στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης και να καταλάβουμε πως πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε μας έκανε κακό όλη την εβδομάδα», δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, για να εξηγήσει αργότερα:

«Η εβδομάδα ήταν άσχημη για μας και ιδιαίτερα στο κομμάτι της συγκέντρωσης της ενέργειας και του πάθους και θύμισε τις πρώτες εβδομάδες που η ομάδα ήταν ασύνδετη και καθημερινά τονίζαμε στους παίκτες ότι η Ελευσίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς όμως όταν μπαίνει στο γήπεδο επειδή έχει εμπειρία και ποιότητα διεκδικεί όλα τα ματς
. Δυο τρεις φορές σήμερα ξεφύγαμε με δέκα πόντους και συνεχόμενα λάθη κυρίως στο μυαλό μας επέτρεψαν στην Ελευσίνα να επανέλθει. Κινδυνεύαμε να χάσουμε το ματς γιατί η Ελευσίνα έχει την ποιότητα αν της δώσεις το δικαίωμα να μείνει κοντά στο παιχνίδι και να το διεκδικήσει. Μας προβληματίζει το γεγονός παρότι έχουμε έμπειρους παίκτες δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά το συγκεκριμένο κομμάτι.

Από την άλλη η προσπάθεια στο Β’ ημίχρονο ήταν σημαντική και το αναγνωρίζουμε στους παίκτες η συνέχεια όμως αν συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε όπως αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολη».

Για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα, ο κόουτς της Κηφισιάς είπε: «Την Ελευσίνα την σεβόμαστε και την εκτιμάμε. Πραγματικά έχουμε βίους παράλληλους ακολουθώντας τις ανόδους της. Σε ότι αφορά τους παράγοντες που είπε ο Γιώργος, θέλω να τονίσω ότι υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός και από εμάς είναι αδικαιολόγητος, ειδικά σε ένα παιχνίδι που το ελέγχουμε ανεξαρτήτως αν μας αδικεί η μας ευνοεί η διαιτησία.

Υπάρχει ένας δεύτερος γύρος που θα είναι άλλο πρωτάθλημα καθώς οι ομάδες ενισχύονται και όποιος δεν το καταλάβει θα έχει πρόβλημα. Όλοι μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Εάν νομίζουμε πως με 6 νίκες έχουμε σωθεί τότε θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Επαναλαμβάνω ο βασικός στόχος μας είναι η παραμονή και από κει και πέρα βλέπουμε.

Καλή συνέχεια στον Γιώργο και την Ελευσίνα».

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Κομποδιέτας είπε: «Προερχόμασταν από συνεχόμενες νίκες και καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και θέλαμε να δείξουμε ότι αυτά δεν ήταν πυροτεχνήματα. Μας είχαν πει οι προπονητές μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί η Ελευσίνα είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες που παλεύει τα παιχνίδια. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας κάποια στιγμή πήγαμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως αλλά τέλος καλό όλα καλά. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα που πρέπει να κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ