2012-04-16 18:31:05
Φωτογραφία για «Ελλάς – Ελλάς» φώναζαν οι Πομάκοι! [video]
Ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο αποδεικνύεται ότι Έλληνας είναι όποιος θέλει, ανεξαρτήτως θρησκείας, αρκεί μέσα στην καρδιά του να «χτυπάει» η Ελλάδα Το βίντεο είναι από την… παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο ακριτικό χωριό Σμίνθη το οποίο κατοικείται από Έλληνες Πομάκους, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα.

Στο βίντεο αυτό οι μουσουλμάνοι Πομάκοι μαθητές του Γενικού Λυκείου Γλαύκης, δεν μουντζώνουν τους «επισήμους», ούτε στολές, ούτε σύμβολα και γι αυτό ίσως δεν έγιναν και πρώτο θέμα στα κανάλια. Δήλωσαν απλά και βροντερά «ΕΛΛΗΝΕΣ».

Και με στρατιωτικό βήμα…

Και απέδειξαν ότι οι πράκτορες του Προξενείου και οι «πρόθυμοι χρήσιμοι» της τουρκικής εθνικιστικής νεοοθωμανικής πολιτικής δεν τους φοβίζουν, αφού τα παιδιά αυτά όχι μόνο παρέλασαν αλλά φώναζαν δυνατά και με υπερηφάνεια… «ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΑΣ».

Γιατί δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στα χωριά των Πομάκων, μία πραγματικότητα εκφοβισμού, «σπιούνων» και «καλοθελητών συνεργατών» της τουρκικής πολιτικής την οποία ούτε η επίσημη ελληνική κυβέρνηση, ούτε κάποια από τις πολυδιαφημιζόμενες ΜΚΟ υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει ασχοληθεί μαζί της…

Μπράβο στα παιδιά! Δείτε το βίντεο της υπερηφάνειας:
prionokordela.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Σύστημα της ημέρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Σύστημα της ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ