2012-04-16 18:30:23
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
Σκληρή η απάντηση της ΝΔ στις προεκλογικές υποσχέσεις Βενιζέλου. Ενώ εξουθένωσε την κοινωνία και παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις του Σόιμπλε τώρα  στέλνει επιστολές στον Μπαρόζο και θέτει ζήτημα ανάπτυξης. «Προεκλογικά, ο κ. Βενιζέλος θυμήθηκε την ανάπτυξη, το ΕΣΠΑ

και την κοινωνική συνοχή» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στις προτάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για ανάπτυξη.

«Φαίνεται να προσχωρεί στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά» είπε ο κ. Μιχελάκης.

«Και αυτό πραγματικά το ευχόμαστε. Όμως, ένα ερώτημα παραμένει αναπάντητο: Γιατί, εδώ και δυόμισι χρόνια, όχι μόνο δεν υιοθετούσε μέτρα ανάπτυξης, αλλά και ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, δεν εφάρμοζε αυτά που υπόσχεται τώρα;» ανέφερε.

«Χρειάστηκε να προκηρυχθούν οι εκλογές για να ομολογήσει, ουσιαστικά, ο κ. Βενιζέλος, αυτό που επίμονα τονίζει, εδώ και καιρό, ο Αντώνης Σαμαράς, από το Ζάππειο Ι και το Ζάππειο ΙΙ: Ότι, δηλαδή, μόνο με μέτρα ανάταξης και ανάπτυξης μπορούμε να βγούμε από την κρίση» πρόσθεσε ο κ. Μιχελάκης.

«Μέτρα τα οποία, όταν ο Αντώνης Σαμαράς τα πρότεινε, οι κύριοι Παπανδρέου – Βενιζέλος, πάντα τα λοιδορούσαν» κατέληξε. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ