2012-04-16 18:42:51
Φωτογραφία για Στρίπερ ντυμένες καλόγριες εμφανίζονταν στα μπούνγκα μπούνγκα κατέθεσε χορεύτρια
Στα πάρτι που φέρονται να οργανώνονταν στην βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γνωστά ως «μπούνγκα μπούνγκα» αναφέρθηκε τη Δευτέρα στην κατάθεση της, ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνου, η Μαροκινή χορεύτρια Ιμάν Φαντίλ. Η 27χρονη χορεύτρια αναφέρθηκε σε πικάντικες λεπτομέρειες για τα περιβόητα πάρτι του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, λέγοντας ότι σε αυτά έκαναν την εμφάνισή τους στρίπερ ντυμένες καλόγριες.

Η 27χρονη Ιμάν Φαντίλ συμμετείχε το 2010 σε σειρά δείπνων, στην βίλα του Άρκορε, ενώ, τον περασμένο Αύγουστο είχε παρουσιασθεί, με δική της πρωτοβουλία, στην εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, για να διηγηθεί την προσωπική της εμπειρία από τις βραδιές αυτές.

Η σημερινή της κατάθεση, προκάλεσε  το έντονο ενδιαφέρον των ιταλικών και διεθνών  μέσων ενημέρωσης.

«Σε μια από τις βραδιές, η περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι παρουσιάσθηκε ντυμένη καλόγρια, με  ένδυμα από μαύρο ύφασμα και άσπρο κάλυμμα  στο κεφάλι. Είχε φορέσει και έναν μεγάλο σταυρό. Χόρεψε με τρόπο που θύμιζε το έργο Sister Act, και στην συνέχεια γδύθηκε, συνεχίζοντας να χορεύει lap dance. Κάποιες κοπέλες, δεν φορούσαν εσώρουχα» κατέθεσε η Ιμάν Φαντίλ.


Σε σχέση με μια άλλη στιγμή του «πάρτι», η Ιμάν Φαντίλ πρόσθεσε: «μια άλλη καλεσμένη, η Ίρις Μπεράρντι, φόρεσε μια φανέλα του παίκτη της Μίλαν Ροναλντίνιο, και χόρεψε με μεγάλη δεξιοτεχνία lap dance. Στην συνέχεια, έβγαλε την φανέλα και μία μάσκα που φορούσε, γδύθηκε, δηλαδή, και κράτησε μόνο ένα εσώρουχο στην ίδια απόχρωση του δέρματος της».

Στην κατάθεσή της, η Μαροκινή χορεύτρια, υπογράμμισε πως  «κατάλαβε ότι όσες κοπέλες έμεναν και μετά την γιορτή στην βίλα, εξασφάλιζαν μεγαλύτερα ποσά».

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έως σήμερα υποστηρίζει ότι «οι γιορτές του ήταν απλά δείπνα, χωρίς καμία πονηρή παρεκτροπή». 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ